Oldal frissítése

TED LAPIDUS Lapidus Pour Homme EdT 100 ml

5 1 értékelés
9 490 Ft

TED LAPIDUS Lapidus Pour Homme EdT 100 ml

Ha szívesen választod a kellemes férfi illatokat, akkor csak Rád vár a népszerű Ted Lapidus eau de toilette. A lehengerlő Ted Lapidus férfi eau de toilette nem hagyja hidegen a körülötted lévő nőket. A citrusos illat a lédús citrusok tónusain alapul. Az illatkompozíció könnyedségével és frissességével tűnik ki, így a forró nyári napokon is támogatni fog. Az édes, gyümölcsös illat minden alkalommal a forró nyári napokra és romantikus estékre repít el Téged. A sportolni szerető embereken kiemelkedik, de munkahelyre is alkalmas. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó Ted Lapidus eau de toilette-tel, amely érzéki kompozícióval rendelkezik.

Eau de Toilette TED LAPIDUS Lapidus Pour Homme EdT 100 ml ...

A kiváló TED LAPIDUS Lapidus Pour Homme EdT 100 ml alapvető jellemzői

  • A megkapó Ted Lapidus eau de Toilette zamatos férfi illatjegyeket tartalmaz
  • A fő összetevői a domináns gyümölcsös tónusok kombinációja
  • Az illat remekbe szabott kiegészítője a másodlagos, citrusos illatjegyek keveréke
  • Az eau de toilette illatösszetevői a kellemes bergamott, citrusfélék és levendula
  • Űrtartalma 100 ml
  • Ragadd meg a pillatatot ezzel a megkapó illattal

A felkapott Ted Lapidus eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Változtass egy egyszerű hétköznapot felejthetetlen, érzelmekkel teli emlékké a népszerű Ted Lapidus eau de toliette illatával. A meghatározó gyümölcsös elsődleges illatfajta és az esszenciális citrusos másodlagos illatfajta felhívják magukra a figyelmet a válogatott összetevőiknek köszönhetően. Amíg elvarázsol Téged a visszafogott illat első fuvallata, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos bergamott, citrusfélék és levendula, rendkívüli pillanatok emlékét őrzi. Az üveg térfogata 100 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Illatösszetevők Bergamott, Citrusfélék, Levendula

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC317
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3355992000260

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10