Oldal frissítése

TEA TREE Olaj 20 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TEA TREE Olaj 20 ml

A termék PHARMA GRADE alapanyagból készül, gyógyszerészeti minőségben. Ez azt jelenti, hogy a termék alkalmas beltéri használatra + kültéri használatra. Antioxidáns ízületi mobilitás (menstruáció előtti és menopauza előtti kényelem). Természetes védekezés - ellenálló képesség a gyomor normális működésével. A teafaolajat a Melaleuca alternifolia ausztrál fa leveleiből nyerik. Antiszeptikus és gombaellenes hatású. A teafaolaj alkalmazásakor nem károsítja az egészséges szöveteket. Tiszta olajként vagy kozmetikai termékek hatóanyagaként használható. A legtöbb bőrtípusra alkalmazható, súlyos allergiások számára először tesztelni kell. Élvezd a teafaolaj használatának előnyeit. A teafaolaj segít helyreállítani a bőr természetes, egészséges állapotát, ellátja a stresszes bőrt a szükséges tápanyagokkal, regenerációt és táplálékot juttat a bőr érintett területeihez. A hatóanyagoknak köszönhetően segít helyreállítani rugalmasságát, természetes érzékenységét és a bőr megerősödését.

Nettó tartalom: 20 ml

Összetevők

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Alpha pinene, Limonene

Adagolás és alkalmazás

Adagolás: 5 csepp naponta egyszer

Egy mérőedényben keverj össze 10 csepp olajat 100 ml alkohollal vagy 100 ml vízzel. Az olaj optimális diszperziója a vízben kis mennyiségű tej hozzáadásával érhető el. Az olaj mosáshoz, fürdéshez és a bőr helyi alkalmazásához használható. Az aromaterápiához 10 csepp olajat használjon párásítóban vagy aromalámpában.

Tájékoztatás

Nem 3 év alatti gyermekek számára készült. Terhes és szoptató nők az orvossal egyeztetve használják. Nem alkalmas olyan emberek számára, akik allergiásak (túlérzékenyek) a termék összetételében található bármely anyagra. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Nem a változatos étrend helyettesítésére szolgál. Tárolás: Szorosan zárva tartandó gyermekek elől elzárva. Óvd a közvetlen napfénytől. Száraz, zárt edényben, + 5 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Pattanásokra, Baktériumok ellen

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Hatás

Támogatott szervek Ízületek
Kód:  PHATEA458
Termékszám:  8594195440458

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15