Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

TANGLE TEEZER Blow-Styling Half Paddle

3,9 18 értékelés
6 990 Ft

TANGLE TEEZER Blow-Styling Half Paddle

Mondjon búcsút a kócos hajnak és a fájdalmas hajhúzásnak, amikor fésülködik. Szintén elbúcsúzhat az időigényes hajformázástól is. Kényeztesse magát egy profival, egy új hajkefével, a Tangle Teezer Blow Styling Full Paddle, párnázott hajbontó és formázó kefével. Az úttörő, speciálisan eltolt sörte technológiával készült hajformázó, hajkisimító eszköz alapjára megfelelően beállított feszességgel rögzített sörték vannak elhelyezve, amelyek a végeiknél enyhe rugalmassággal rendelkeznek. A feszességből eredően a sörték lehetővé teszik, hogy a haj tökéletesen gyorsan, simán és kíméletesen csusszanjon át a sertéken meghúzás vagy megnyújtás nélkül. Ugyancsak célszerűen használható a finom hajszálakkal rendelkező kis- és nyugtalan gyerekek esetében is. 

Az új Tangle Teezer hajkefe speciálisan a nedves rövid vagy közepes hosszúságú haj fésülésére lett kifejlesztve. Eltérően a hagyományos hajkeféktől, a Tangle Teezer nagyon kemény sörtékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a haj természetes csúszását és nem kuszálja kócossá és összegöndörödötté. A nedves haj nem lesz törékeny vagy töredezett. A sörték hozzájárulnak a hajról való vízelvezetéshez, így gyorsabban, rövidebb idő alatt szárad meg, a haj dúsabb és csillogóbb lesz és kevésbé göndörödik. Nincs szükség hajvasalóra. Elődeihez képest a Tangle Teezer Blow Styling Full Paddle, párnázott hajbontó és formázó hajkefének van egy nagy előnye, egészen pontosan a nevén nevezve: a fogantyúja, amellyel könnyebb és gyorsabb a fésülködés, mint egy fésűvel. A tovább fejlesztett Tangle Teezer Blow Full Paddle, párnázott hajbontó és formázó hajkefe  használata egészséges kinézetű, fényes, elkápráztató hajat eredményez.

Műszaki adatok

  • Szín: sötét lila
  • Sörték színe: sötétszürke
  • Alkalmazás: szárítás levegővel, szárítás
  • Minden hajtípusra
  • Rövid vagy közepes hosszúságú hajra
  • Kefe hossza: 24 cm
  • Kefe szélessége: 6,8 cm
  • Kefe magassága: 4,1 cm
  • Fogantyú hossza: 11,8 cm
 

Paraméterek

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Lapos kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Kifésüléshez, Szárításhoz

Haj típusa

Haj típusa Hosszú hajra, Rövid hajra, Minden típusú hajra

Sörték típusai

Sörték típusa Műanyag

Szín

Szín Fehér, Kék

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  KSPO417
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060173370534

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15