Oldal frissítése

TANGLE TEEZER Blow-Styling Full Paddle

3,9 18 értékelés
8 090 Ft

TANGLE TEEZER Blow-Styling Full Paddle

Mondj búcsút a töredezett hajnak, a fájdalmas fésülködésnek és az időigényes hajformázásnak! Kényeztesd magad professzionális gondoskodással az új Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle hajkefével. A hajkefe speciálisan kialakított sörtéi csökkentik a haj töredezését, egy mozdulattal is tökéletesen kifésülik, és segítenek növelni a haj volumenét és fényét id. A sörték tökéletesen simák és különböző hosszúságúak, ami lehetővé teszi, hogy a kefét vizes hajon is használd. A termék alkalmas a nyugtalan kisgyermekek finom hajának kezelésére is. 

Az új Tangle Teezer speciálisan a vizes, közepesen hosszú és hosszú hajhoz lett kialakítva. A hagyományos kefékkel szemben a Tangle Teezer rendkívül kemény sörtékkel dolgozik, amelyek mentén a haj termésetesen csúszik, és nem kuszálódik össze. Ez lehetővé teszi a vizes haj könnyű kezelését is, amely egyébként csak szenvedne és töredezne fésülködés közben. Az egyes sörték emellett elegendő helyet biztosítanak a levegő áramlásának is, így a hajszárítás még gyorsabb és még hatékonyabb lesz, mint azelőtt. Az elődeivel szemben a Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle egy másik előnnyel is rendelkezik: a fogantyújával. Neki köszönhetően könnyebb használni a hajkefét, és a fésülés is kényelmesebb és gyorsabb lesz. Az innovatív Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle használatának eredménye az egészséges megjelenésű fényes haj, amely mindenkit elkápráztat.

Műszaki adatok

  • Szín: sötétlila
  • A sörték színe: sötétszürke
  • Alkalmazás: hajszárítás
  • Minden hajtípusra alkalmas
  • A közepesen hosszú és hosszú hajhoz
  • A kefe hossza: 25 cm
  • A kefe szélessége: 8 cm
  • A kefe magassága: 4,1 cm
  • A fogantyú hossza: 11,9 cm
 

Paraméterek

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Lapos kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Kifésüléshez, Szárításhoz

Haj típusa

Haj típusa Hosszú hajra

Sörték típusai

Sörték típusa Műanyag

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSPO418
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060173370558

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10