Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SYOSS Root Retoucher - Fekete, 120 ml

4,5 10 értékelés
2 390 Ft

SYOSS Root Retoucher - Fekete, 120 ml

A SYOSS Root Retoucher Fekete luxus hajspray finom ásványi pigmenteket tartalmaz, amelyek gyorsan és könnyedén fedik be a világos és az ősz haj töveket. A többi Syosstermékhez hasonlóan ezt a hajspray-t is tapasztalt fodrászokkal együttműködve készítették el, akik pontosan tudják, hogy mire van szüksége a hajnak. Ez a színezett hajspray 1 mosással kijön a hajból, legfeljebb 25 alkalmazásra elegendő. Varázsolj új külsőt magadnak, mint egy profi fodrász, és kezeld a hajadat Syoss professzionális hajápolókozmetikumokkal.

A Syoss Fekete spray az ősz hajra legfontosabb jellemzői

  • A finom ásványi pigmentek hatékonyan és gyorsan fedik be a világos és ősz hajtövet
  • Egy mosással kijön
  • 25 használatra elegendő
  • Tapasztalt fodrászokkal együttműködve fejlesztették ki
  • Ez a szín ideális minden sötétbarna és fekete hajra
  • Syoss Root Retoucher Fekete professzionális hajápoló kozmetikum

A spray alkalmazása a lenövésekre

Rázd össze alaposan a flakont és teríts egy törölközőt a válladra. Használat közben tartsd függőleges irányban a flakont. Körülbelül 10 cm-es távolságból egyenletes és gyengéd nyomással vidd fel a spray-t a frissen mosott és megszárított hajtövekre. Rövid fújásokkal dolgozz.A precíz szórófejes kialakítás gondoskodik a pontos felvitelről. Amennyiben túl sok terméket vittél fel a hajadra, úgy az később lepereghet róla. A Syoss Fekete hajszínező spray ideális a mindennapos használatra. Minden sötétbarna és fekete hajra alkalmas. Szappanos vízzel lejön a bőrről és más felületekről is.

Összetétel:
butane, alcohol denat., isobutane, aluminium starch octenylsucciante, oryza sativa starch, CI 77499, isopropyl myristate, silica, stearalkonium hectorite, aqua, propylene carbonate, triethoxycaprylylsilane, cetrimonium chloride


Paraméterek

Sorozat szerint

Sorozat szerint SYOSS Root Retoucher

Árnyalat

Árnyalat Fekete

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Lemosható
Festési mód Lenövés vagy ősz hajszálak elfedése
Festék állaga Spray

Mosási adagok száma

Mosási adagok száma 1
Kód:  VLS874
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101208375
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05