Oldal frissítése

SYOSS Repair, 440ml

4,8 63 értékelés
1 690 Ft

SYOSS Repair, 440ml

A SYOSS Repair hajbalzsamot a száraz és sérült hajra tervezték. Egyedülálló összetételében olyan ápoló hatóanyagok találhatók, amelyek megerősítik, táplálják és hidratálják a hajat. A termék erős, finom és tökéletesen regenerált hajat eredményez. Gyorsan és gyengéden távolítja el a haj töredezettségét és nem kívánatos gubancolódástát. Használat után a hajszálak mélyen hidratáltak és simák maradnak. Használj olyan balzsamot, amely megerősíti a hajat és egészséges megjelenést kölcsönöz! A SYOSS Repair samponnal kombinálva érheted el a legjobb élményeket.


A SYOSS Repair Conditioner 440 ml balzsam fő előnyei

  • SYOSS Repair 440 ml balzsam Wakame algával
  • Erős, finom és tökéletesen regenerált hajat eredményez
  • Gyorsan és kíméletesen távolítja el a haj töredezését és a töredező hajvégeket
  • Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel
  • Könnyebb fésülhetőséget nyújt
  • Segít megelőzni a további sérüléseket
  • Használat után a hajszálak mélyen hidratáltak maradnak
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS balzsam amino komplexszel

A SYOSS Repair hajbalzsam tiszta és tökéletesen regenerált hajat biztosít. Az Ázsia ihlette természetes összetételét aminosavakat tartalmazó amino komplexszel kombinálták. A Wakame algát tartalmazó hatékony összetétele azonnal hat a hajra és a fejbőrre, enyhülést hoz és csodálatosan ragyogóvá teszi a száraz hajat, megerősíti a védekezőképességét.

Intenzíven regenerálja a sérült hajat

A SYOSS Repair sampon rendszeres használatával a hajad tiszta és tökéletesen táplált lesz. Gyorsan fejti ki a hatását a hajban, a haj külső rétegét aktív hatóanyagokkal teszi simává. Ajánljuk, hogy használj hajbalzsamot minden hajmosás után. A balzsam hatása a következő hajmosásig tart.

A SYOSS Repair 440 ml hajbalzsam használata

Vidd fel gyengéden a hajra samponos hajmosás után. A kezelés után alaposan öblítsd ki a hajadat. Az optimális végeredmények érdekében használd rendszeresen a SYOSS Repair samponnal együtt.

Kinek ajánljuk a SYOSS Repair Conditioner 440 ml terméket?

A SYOSS Repair 440 ml balzsam ideális választás a sérült haj ápolására. Biztosíts a hajadnak balzsamot intenzív regenerálással és jobb fésülhetőséggel. Gyönyörű és egészséges hajat eredményez, nem számít, hogy hány éves vagy, vagy milyen típusú a hajad. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a SYOSS Repair termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajad számára fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

Flakon 25%-ban újrahasznosított műanyagból

Vegán termékösszetétel

Hajtípus:
Száraz és sérült hajra
Használat:
Vidd fel a samponnal megmosott hajra és gyengéden masszírozd be. Alkalmazás után alaposan öblítsd ki a hajból.
Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Quaternium-87 · Stearamidopropyl Dimethylamine · Dimethicone · Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate · Isopropyl Myristate · Undaria Pinnatifida Extract · Glycerin · Lysine HCl · Citric Acid · Propylene Glycol · Phenoxyethanol · Parfum(Fragrance) · Sodium Methylparaben · Dimethiconol · Polyquaternium-37 · Dicaprylyl Carbonate ·Glycine · Benzyl Alcohol · Sodium Metabisulfite



Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl dimethylamine, Dimetikon, Disztearoil-etil-hidroxietil-mónium-metoszulfát, Isopropyl myristate, Undaria pinnatifida kivonat, Glicerin, Lizin HCl, Citric acid, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Parfum (fragrance), Nátrium-metilparabén, Dimethiconol, Polikvaternium-37, Dikaprilil-karbonát, Glycine, Benzyl alcohol, Nátrium-metabiszulfit

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Finom szálú, Normál, Sérült, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  VLS015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101278057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20