Oldal frissítése

SYOSS MEN Power, 440ml

4,9 41 értékelés
1 590 Ft

SYOSS MEN Power, 440ml

A SYOSS Men Power & Strength sampont a normál férfi haj mindennapos mosására tervezték. Gazdag olajmentes összetétele gyorsan és gyengéden távolítja el az összes szennyeződést, az elhalt bőrsejteket és zsírt a hajról és a fejbőrről egyaránt. A sampon hatékonyan erősíti meg a hajat, volument kölcsönöz illetve hosszú ideig frissen tartja azt. Gondoskodj a hajadról és annak tökéletes megjelenéséről a szalon minőségű frizura eléréséhez!


A SYOSS Power&Strength Shampoo 440 ml fő előnyei

  • Hatékony formula hozzáadott koffeinnel
  • Stimulálja a haj gyökereit és aktiválja a hajnövekedési faktorokat
  • Eltávolítja az elhalt bőrt és zsírt
  • Hatékonyan erősíti a hajat és volument kölcsönöz
  • Japán ihlette SYOSS sampon
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS sampon

Nemcsak a nők, hanem a férfiak is szeretnek foglalkozni a megjelenésükkel, a borotválkozás és a vonzó illatok mellett szeretik, hogyha hajuk friss és illatos. A SYOSS Men Power & Strength sampon megtisztítja a hajat és selymes puhaságot kölcsönöz. A gazdag összetételű termék hidratál, táplál illetve védi a fejbőrt a káros külső hatásoktól. Nyugodt fejbőrt, és üde, puha és természetesen fényes hajat eredményez. Élvezd a csodaszép hajat minden nap!


Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Vegán termékösszetétel

Hajtípus:
Normál férfi hajra
Használat:
Vidd fel nedves hajra és hagyd gyengéden habozni. Amennyiben szükséges, ismételd meg az alkalmazását még egy alkalommal. Hajmosás után alaposan öblítsd ki a sampont a hajból.
Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Aqua (Water, Eau) · Sodium Laureth Sulfate · Cocamidopropyl Betaine · PEG-7 Glyceryl Cocoate · Caffeine · Hydrolyzed Keratin · Nymphaea Alba Root Extract · Sodium Chloride · Disodium Cocoamphodiacetate · Cocamide MEA ·Parfum (Fragrance) · Sodium Benzoate · Citric Acid · Propylene Glycol · Glycol Distearate ·Hydrogenated Castor Oil · Laureth-4 · Polyquaternium-10 · Sodium Hydroxide · Linalool · Limonene · Sorbitol · Panthenol · Benzyl Alcohol · Phenoxyethanol · Potassium Sorbate



Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml
Kód:  VLS005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101277395
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10