Oldal frissítése

SYOSS Keratin, 440ml

4,8 126 értékelés
2 190 Ft

SYOSS Keratin, 440ml

A SYOSS Keratin sampon hatékonyan állítja helyre a hajat, ezáltal pedig a rugalmasságát és természetes fényét. A gazdag összetételű sampon gyengéd ápolást nyújt a hajnak, tökéletesen tisztítja és megerősíti a haj védekezőképességét. Különleges összetétele nagyszerű segítség azoknak a férfiaknak és nőknek egyaránt, akiknek a haja elgyengült és elvesztette a fényét. A sampon helyreállítja a hajat, puha, tiszta és mélyen hidratált hajat eredményez. A Japán ihlette SYOSS Keratin sampon kéklótusszal a lehető legjobb ápolást biztosítja. A SYOSS Keratin hajbalzsammal kombinálva a hajnak valóban a legjobb ápolásban lesz része.


A SYOSS Keratin Shampoo 440 ml fő előnyei 

  • SYOSS Keratin sampon kék lótusszal
  • Keratin kiegészítés az intenzív regenerálódásért
  • Kisimítja a hajszálakat
  • Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel
  • A haj tökéletesen táplált és kivételesen rugalmas marad a haj elnehezítése nélkül
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel

A SYOSS Keratin sampon puha hajat illetve tiszta és megerősített, kellően hidratált fejbőrt biztosít. Használj olyan keratinos sampont, amely megerősíti a hajadat! Az Ázsia ihlette természetes összetevőit aminosav tartalmú amino komplexszel dúsították. Ez a rendkívül eredményes keratin tartalmú sampon azonnal hat a fejbőrön és a hajon, tiszta, erős és egészséges haj formájában azonnali látható eredményekkel szolgál.

Kisimítja a hajszálakat

Rendszeres használatával a haj bársonyosan selymes és tökéletesen táplált lesz, a fejbőr hidratált és védett a káros környezeti hatásokkal szemben.

A SYOSS Keratin 440 ml sampon használata

Vidd fel a SYOSS Keratin 440 ml sampont nedves hajra körkörös mozdulatokkal gyengéden, hagyd, hogy habozzon. A jobb mikrokeringés érdekében masszírozd meg a fejbőröd az ujjbegyeiddel. A gazdag hab megszabadul a hajban található szennyeződésektől. Masszírozás után alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból.

Kinek ajánljuk a SYOSS Keratin 440 ml sampont?

A SYOSS Keratin 440 ml sampon ideális választás azoknak, akik szeretnék ápolni a sérült hajukat. Használj olyan sampont, amely intenzíven regenerálja a hajat. Csodaszép és egészséges hajat kölcsönöz kortól és hajtípustól függetlenül. Nincs időd ellátogatni a fodrászszalonba és szeretnél valami újat kipróbálni? Ez sem probléma. Bízz a Syoss márka ápolásában, hiszen a Syoss Keratin termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajad számára fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Víz, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Keratin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Laureth-4, Laureth-23, HexylCinnamal,Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Methylparaben, Potassium Sorbate, Mica, CI 77891, CI 77491



Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Nymphaea caerulea virágkivonat, Glycine, Lizin, HCl Hidrolizált keratin, Disodium cocoamphodiacetate, Parfum (fragrance), Nátrium benzoát, Citric acid, Cocamide MEA, Dimetikon, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Glycol distearate, Hydrogenated castor oil, Laureth-4, Propylene glycol, Sodium hydroxide, Linalool, Laureth-23, Salicylic acid, Phenoxyethanol, Kálium-szorbát.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Keratinos, Vitaminos

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Finom szálú, Normál, Sérült, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml
Kód:  VLS007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101277050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10