Oldal frissítése

Swarovski kristályokkal díszített kristály szett (925/1000; 6,7 g)

4,0 2 értékelés
29 790 Ft

Swarovski kristályokkal díszített kristály szett (925/1000; 6,7 g)

Az ajándék szett fülbevalókat és pompás kerek formájú függőt tartalmaz, amelyek fenséges Swarovski kristályokkal vannak kirakva. A stílusos ékszerek minden nő számára kitűnő kiegészítők, amelyeket mindennap viselhetnek.

Az ékszer 925/1000-es finomságú ezüstből készült, amely a ródiummal bevont felületnek köszönhetően ellenáll a korróziónak és a környezeti hatásoknak. A ródium értékesebb fém, mint az arany és az ezüst, és felületi rétegeként használják ékszereken, amely magasabb fényességet eredményez, valamint ellenállóvá teszi a külső hatásokkal szemben. Az ékszer nem feketedik vagy sárgul, így sokáig olyan marad, mintha új lenne.

A gyönyörű kristály és az egyszerű kialakítás minden ruhához és alkalomhoz illik. A Swarovski Elements kristályok lenyűgöző minőségűek és stílusosak. Szabadítsd fel egyedi stílusod, és válaszd ezt a divatos kiegészítőt!

Paraméterek

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál, Fülbevaló, Ajándékszett

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 1,4 cm (14 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 6,70 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Patentos
Kód:  SP3385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962391947

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15