Oldal frissítése

Kristály AB medál Swarovski kristályokkal 34002.2 (925/1000, 3,3 g)

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kristály AB medál Swarovski kristályokkal 34002.2 (925/1000, 3,3 g)

Ez a szív alakú medál egy ródiummal bevont ezüstből készült ékszer, Swarovski Elements kristályokkal kirakva. A finom kis ékszer színesen csillog, aminek köszönhetően kis méretének ellenére is azonnal felkelti a figyelmet. A szív már az ókortól kezdve a szerelem szimbóluma, melyet világszerte szívesen viselnek a romantikus lányok és nők. A medál egy átlátszó ajándék dobozva van csomagolva, amelyben nagyszerűen kitűnik. Kitűnő ajándék szíve választottjának, esetleg édesanyjának, húgának vagy nagymamájának. Lepje meg a gyengébbik nemet egy ilyen gyönyörű ajándékkal, amely minden korban örömet okoz!

Az ezüstöt gyakran és szívesen használják az ékszeriparban, elsősorban a pozitív tulajdonságai miatt. Az egyszerű szépsége és megfizethetősége teszi az ezüstöt az egyik legnépszerűbb divatkelléké, függetlenül attól épp milyen évet írunk. Ez az elegáns ékszer a Swarovski népszerű Elements kristály kollekciójából származik. A medál felülete ródium bevonattal rendelkezik, ami antioxidáns tulajdonságokkal bír. Így a medál a levegőn nem feketedik meg, és nem veszíti el a fényét. A ródiumos technológia növeli az ékszer ellenállóképességét és csillogását, amely első látásra megkülönböztethetetlen a fehér aranytól. A medál ezüst színét tökéletesen egészítik ki az egyedülálló Swarovski kristályok, melyek a hölgyek dekoltázsának csodálatos díszei. Ajándékozzon párjának egy gyönyörű ékszert, amely kiemeli természetes szépségét!

Anyag:
Ezüst 925/1000 ródium bevonattal
Swarovski Elements kristályok
Szín:
Kristály + AB hatás
Méret:
18 x 17,5 mm
Súly:
3,3 g

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 1,8 cm (18 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 3,30 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott
Kód:  SP3219
Termékszám:  8590962340037

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20