Oldal frissítése

Svájci Katonai R 54006 357J A

Kiegészítők a termékhez

Svájci Katonai R 54006 357J A

Svájci Katonai órák büszkén értékei mellett elkötelezett és a filozófia a Svájcban, ahol precíziós gyártás nemzeti ékszer exportálják világszerte. Csak így ezek az órák. Így viselik fehér kereszt vörös mezőben. Ezek azonban nem jó. Tökéletesen kiegészíti az öltözékét minden lehetőséget.

legfontosabb jellemzői

  • Prémium anyagok és gyártási
  • Funkcionális és elegáns
  • Minőségű rozsdamentes acélból, nagy tartósság
  • Zafír üveg rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben
  • Vízállóság normál használatra

A valós életben

Top rozsdamentes acél évekig tart és túléli sértetlenül és az aktív életmód. Mint mindent, még itt, a leggyengébb láncszem határozza meg az általános ellenállást. Emiatt, az arc helyezett a zafír kristály sokkal nagyobb a szilárdsága, mint az általánosan használt ásványi üveg. A vízálló 5 ATM emellett jelzi ellenállás fröccsenő víz, eső és jól bírják a rendszeres kézmosás, zuhanyzás és fürdés.

ajándék ötlet

Hodinky jsou dodávány v luxusní dárkové krabičce společně s multifunkčním nožem Swiss Military.A kés egy pl. praktikus csipesz, fémfűrész, olló, konzervnyitó és sok egyéb eszközök. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7755
Termékszám:  54006 357J A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20