Oldal frissítése

Svájci Eagle SE-9035-55

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Svájci Eagle SE-9035-55

Nagyon elegáns férfi karóra svájci Eagle SE-9035-55 vonzza első pillantásra. Stříbrnozlatý design tiszta luxus. Nem elmarad a minőségi kivitelezés. Szíj persely anyaga rozsdamentes acél, megbízható svájci Quartz gép ezután alá rejtett ásványi üveg zafír réteg. Ez a karcolásoktól. 

A legfontosabb előnyök:

  • luxus design kombinálva stříbrnozlaté
  • minőségű rozsdamentes acél és ásványi üveg zafír bevonattal
  • megbízható svájci Quartz jelek
  • stopper és dátum

Stílusos újdonság mágnes nőknek

Svájci luxus karóra Eagle SE-9035-55 tartalmaz egy stopper és dátum. A férfiak az utolsó simításokat, hogy a stílus. Ezek vonzzák a sok nő. A méretek 45 mm széles és 53 mm magas. Ők is vízálló, hiteles, 10 ATM. Így velük búvár nélkül légzőkészüléket. Ez egy új modell 2015-re Az óra megkapja az eredeti fekete-cser doboz a jótállási jegy és használati utasítás.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO6753
Termékszám:  4895118802112

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05