Oldal frissítése

Suunto TRAVERSE BLACK

4,0 1 értékelés

Suunto TRAVERSE BLACK

Ez az intelligens készülék a túrázóknak és mindazok számára készült, akik szeretnék felfedezni az új terepeket. A Traverse bizalommal tölt ,el a természetben, mint ha saját útmutatód lenne a jobb kezeden. A okoldalú és nagy teljesítményű GPS / GLONASS navigáció biztonságosan vezet a kijelölt nyomvonalon. Mindez könnyű, egyszerűen használathó és bárhol megbízható. Az órákat Finnországban gyártották és a legkeményebb feltételek között tesztelték - a készülék vízálló 100 m-ig és megfelel az MIL-STD-810G katonai szabványnak.

Legfontosabb jellemzői

  • Találd meg a helyes utat
  • Navigálás a fordulópontok között
  • Haladás figyelemmel kísérése az útvonalon
  • GPS és GLONASS használata a műhold akkumulátorának optimalizálásával
  • A barométer érzékeli az időjárás és a magasság változását
  • Iránytű gyors referencia irányhoz
  • Az akkumulátor élettartama akár 100 óra, GPS futtatása közben
  • Finnországban gyártva és tesztelve
  • Movescount topográfiai térképek részletes útvonaltervezéssel
  • Mobil alkalmazások szinkronizálása

Lépésről lépésre

Tervezd meg vagy fedezd fel az előre elkészített utakat a Movescount részletes OpenStreetMap topográfiai térképekkel sípályán, a túrázók és mountain bike rajongók számára. A fordulópontoknál, vagy ösvényeken navigálhatsz és nyomon követheted az előrehaladást a terep különböző pontjain. Visszafelé kiválaszthatod ugyanazt az utat vagy a lehető legrövidebbet is.

Kültéri jellemzői

Kívül értékelik az információt az időjárási változások mérésével. Ha a fejlődés meghalad egy bizonyos szintet, akkor beindul a vihar riasztás, ami jelzi, hogy ideje valami menedéket találnod. A riasztás kiemeli a  rezgéseket. A napkelte és napnyugta mutatása segít bemérni, hogy hány világos órára számíthatsz. A zseblámpa segít megvilágítani az utat kisebb távolságban.

 

Paraméterek

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 100 óra (4,17 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 10 óra (0,42 nap)
Kód:  KHO7294
Termékszám:  6417084187543
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15