Oldal frissítése

Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK

3,0 1 értékelés

Suunto M5 MEN ALL BLACK PACK

Sport teszter származó Suunto tanítják a sportrajongók és hála a kényelmi funkciók szeretni fogja őt, nagyon gyorsan. Suunto legjobb nemzetközi nemcsak terén búvárkodás, hanem a képzési, vitorlázás, golf és még sok más csukló számítógépek.Innovator a cég lett a finn szabadban lenni és orienteer Tuomas Vohlonen aki épített egy innovatív folyadékkal töltött iránytű és adott egy teljesen új szintre emeli a precizitás és pontosság.
Ház sporttester Suunto M5 MEN kombinációjából áll műanyag és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely büszkélkedhet a nagy keménységű és tökéletes megjelenést az egész életét az óra. A tárcsa védi tartós műanyag pohár garanciavállaló tartósság és a durva. A gumiszalag tökéletesen megfelel a kezét, és biztosítja kényelmét. A gyártó vízálló 3 ATM eléri, így nem kell aggódnia a váratlan eső képzés során.
Suunto M5 lesz az egyetemes útmutató széles körű sporttevékenységek. Tökéletesen kezeli, hogy megfeleljen még a legmagasabb követelményeknek. A standard funkciók, mint megjelenítő idő 12/24 órás formátumban is van egy naptár, napi ébresztés és stopper. Az ellenőrzések egyszerű gombok, amelyek könnyen zárva.
Sport tesztelő mellett fizikai teszt funkció 3 személyes céljait, akkor választhat a rezsim javítása fitness, testsúlycsökkentő vagy ingyenes képzés. Természetesen vannak teljes utasítást a napi edzés ideális időtartama és intenzitása. Mellékelt elengedhetetlen mellpántot Suunto Comfort Dual Belt, amely kompatibilis a legtöbb kardio fitness gépek.
Gyártó számos lehetőséget kapcsolatos adatok küldését az ilyen gyakorlatokat. a Movescount.com az opcionális Suunto Movestick. Azt is letölthető bármely képzési program Movescount.com.

A legfontosabb előnyök:

  • A mellkasi öv Suunto Comfort Dual Belt
  • könnyen kezelhető
  • Fitness teszt
  • Automatikus beállítása a testmozgás program a következő 7 napban
  • Az a képesség, hogy letölthető képzési program Movescount.com
  • Visszajelzés formájában motivációs üzenetek

Műszaki adatok:
Különleges Jellemzők és funkciók:
12/24 időformátum
naptár
napi ébresztés
stopperóra
Javaslatok gyakorlat intenzitása valós időben
követési sebesség és távolság (opcionális Suunto Foot POD, Bike POD vagy GPS POD)
menü 9 nyelven (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

Paraméterek

Kód:  KHO5316
Termékszám:  SS018260000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20