Oldal frissítése

StriVectin Tightening Face Serum 50 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

StriVectin Tightening Face Serum 50 ml

A StriVectin feszesítő arcszérum egy speciális bőrszérum, amely gyorsan felszívódik, és rendszeres használat mellett feszesíti és simítja a bőrt, és egységes tónust biztosít. Az eredmény láthatóan egészségesebb, erősebb és sima bőr, tiszta kontúrokkal, a bőr megereszkedése nélkül. A szabadalmaztatott NIA-114 technológiát tartalmazza, amely a niacin (B3-vitamin) molekulán alapul, és amelyet 40 éven át teszteltek. Ez az anyag magasabb hatékonyságot biztosít a többi összetevőnek, és megerősíti az epidermisz felső részét, ezáltal helyreállítja és védi azt a külső behatásoktól. A Pullulánnal dúsított összetétel megőrzi a bőr egészséges megjelenését, a ciroklé pedig hozzájárul a rugalmassághoz. Az algakivonat védi a bőrt az antioxidánsoktól. A StriVectin feszesítő bőrszérumot nem vizsgálták állatokon.

A StriVectin feszesítő arcszérum legfontosabb tulajdonságai 50 ml

  • StriVectin feszesítő bőrszérum
  • Gyorsan felszívódik
  • Rendszeres használat esetén feszesíti és simítja a bőrt, és egységes tónust biztosít
  • Az eredmény láthatóan egészségesebb, erősebb és sima bőr, tiszta kontúrokkal, megereszkedés nélkül
  • A szabadalmaztatott NIA-114 technológiát tartalmazza
  • A Pullulánnal dúsított összetétel megőrzi a bőr egészséges megjelenését, a ciroklé hozzájárul a rugalmassághoz
  • Algakivonattal véd az antioxidánsok ellen
  • A StriVectin Tightening bőrszérumot nem vizsgálták állatokon

Használat:
Vigyél fel egy kis szérumot a tiszta arcbőrre, mielőtt a hidratálót használnád. Finoman masszírozd be körkörös mozdulatokkal, amíg teljesen felszívódik. Alkalmazd reggel és este.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Myristyl Nicotinate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Hydrogenated Ethyl Hexyl Olivate, Dimethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Pentylene Glycol,Polyacrylamide, Steareth-2, Panthenol, Bisabolol, Pullulan,Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Algae Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Ceramide NG, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Polystyrene Sulfonate, Tetrapeptide-21, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Sodium Levulinate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, C13-14 Isoparaffin, Sorghum Bicolor Stalk Juice, Sorbitan Laurate, Xanthan Gum, Laureth-7, Hydroxyethylcellulose, Poloxamer 338, Silica, Cinnamic Acid, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Limonene.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Arctónus javító, Ránctalanító, Lifting és feszesítő

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Szérum

Csomagolás

Űrtartalom 50 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-
Kód:  KSPL2675
Termékszám:  810907029437

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20