Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml

Szabadulj meg az öregedés jeleitől, amelyek elsőként a szemkörnyék területén jelentkeznek. A hatékony StriVectin eredményesen veszi fel a harcot minden típusú ránccal, már egyhetes rendszeres használat után számíthatsz a krém hatásának látható jeleire. Az Anti-wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles krém igazán kellemes, ugyanakkor rendkívül hidratáló, tehát üde és energiával teli megjelenést kölcsönöz a szemkörnyék finom bőrének. Emellett egyedülálló összetételében megtalálható a szabadalmaztatott NIA-114 niacin molekula, amely ragyogóvá teszi a bőrt és enyhíti a fáradtság jeleit, a szem alatti sötét karikákat és finom vonalakat. A StriVectin krémmel fiatalos megjelenést és nagyszerű közérzetet élvezhetsz.

A StriVectin Anti-wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles arcszérum 30 ml fő jellemzői

  • A hatékony krém intenzíven veszi fel a harcot minden típusú ránccal
  • Mindösszesen egy hét rendszeres alkalmazás után számíthatsz a krém első látható hatásaira
  • Az Anti-wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles krém igazán kellemes és hidratáló
  • A StriVectin szemránckrém friss, energiával teli megjelenést kölcsönöz a szemkörnyék finom bőrének
  • Az egyedi összetételű szérum a NIA-114 szabadalmaztatott hatóanyagot tartalmazza
  • A krém ragyogóvá teszi a bőrt és enyhíti a fáradtság jeleit, a szem alatti sötét karikákat és a finom vonalakat

Jótékony hatóanyagok

  • A NIA-114 (Niacin) kielégítően táplálja a bőrt és támogatja más hatóanyagok hatását
  • A tengeri mikroorganizmusokból származó kivonat támogatja a kollagén természetes termelését
  • A koffein eltünteti a szem alatti duzzanatokat
  • A Resvaratrol lenyűgöző antioxidáns védelmet nyújt

Alkalmazás:
Gyengéden masszírozz be egy kis mennyiségű krémet a szemkörnyék területére - a szem alá, a szem külső sarkába illetve a szemhéj fölé. Az ujjaid segítségével gyengéden ütögesd be a terméket, ameddig a szérum teljesen fel nem szívódik. A StriVectin szemránckrémet használd minden reggel és este a megtisztított arcbőrön.

Figyelmeztetés:
Amennyiben a bőröd kipirosodik, amikor a krémet használod, az nem allergiás reakció. Ez csupán azt jelenti, hogy a hiányzó Niacin (B3 vitamin) felszívódott, amely megerősíti a bőrt. Az első néhány alkalommal használd kisebb adagokban, majd fokozatosan növeld a mennyiséget. A szervezet folyamatosan alkalmazkodik majd a niacinhoz, így egy idő után a bőr pirosassága nem jelentkezik majd.

Összetétel:
Aqua, Butylene Glycol, Myristyl Nicotinate, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isocetyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bisabolol, Myristyl Myristate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Squalane, Caffeine, Arachidyl Alcohol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Plankton Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Lepidium Sativum Sprout Extract, Caprylyl Glycol,Isohexadecane, Panthenol, Lecithin, Ceramide NG, Urea, Trehalose, Dipeptide-2, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Polymethyl Methacrylate, Arachidyl Glucoside, Polysorbate 80, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, BHT, Hesperidin Methyl Chlacone, Steareth-20, Sodium PCA, Pullulan, Silica, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Resveratrol, Polyquaternium-51, Triacetin, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide (CI 77861), Aminomethyl Propanol, Sodium Salicylate, Phenoxyethanol,Chlorphenesin, Sorbic Acid


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém
Kód:  KSPL2671
Termékszám:  810907024067

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10