Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Blurfector For Eyes 10 ml

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Blurfector For Eyes 10 ml

A StriVectin Anti-wrinkle Blurfector For Eyes egy smink alap, amely az alkalmazás után azonnal hat. Csak vidd fel a szemhéjra és a szem alá, és az alapozó azonnal gondoskodik a ráncok kisimításáról, a szem alatti karikák és egyéb hiányosságok csökkentéséről. Ugyanakkor előkészíti a bőrt a korrektor és a szemhéjfestékek számára, hosszabb tartósságot biztosít nekik. A StriVectin Anti-wrinkle Blurfecto a szabadalmaztatott NIA-114 technológiát tartalmazza, amely a niacin (B3-vitamin) molekulán alapul, amelyet 40 éven át teszteltek. Ez az anyag magasabb hatákonyságot biztosít a többi összetevőnek, és megerősíti az epidermisz felső részét, ezáltal helyreállítja és védi azt a külső behatásoktól. A termék ökológiai csomagolása újrahasznosítható műanyagból készült, a terméket állatokon nem tesztelték. Nem tartalmaz káros anyagokat, szilikonokat, szulfátokat vagy parabéneket.

A StriVectin Anti-wrinkle Blurfector For Eyes, 10 ml főbb tulajdonságai

  • StriVectin Anti-wrinkle Blurfector For Eyes sminkelőkészítő alap
  • Csak vidd fel a szemhéjra és a szem alatti területre
  • A primer azonnal gondoskodik a ráncok kisimításáról, a szem alatti karikák és más hiányosságok csökkentéséről
  • Előkészíti a bőrt a korrektor és a szemhéjfestékek számára, ezenkívül hosszabb tartósságot biztosít a sminknek
  • A StriVectin Anti-wrinkle Blurfecto szabadalmaztatott NIA-114 technológiával rendelkezik
  • A terméket állatokon nem tesztelték, ökológiai csomagolása újrahasznosítható műanyagból készült
  • Nem tartalmaz káros anyagokat, szilikonokat, szulfátokat és parabéneket

Használat:
Az egyedi eredmény elérése érdekében először alkalmazd a szemkrémet. Ezután vigyél fel egy kevés alapot az ujjhegyére és vigye fel a szem alá. Óvatosan masszírozza a szem alatt és a szemhéjon, óvatosan megérintve.

Összetétel:
Key Ingredients: Optical Blurring Microspheres, Turmeric Butter, and Arjun Tree Bark & Hua´ng QI´ Extract Dimethicone, Isododecane, Polymethyl Methacrylate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Silica, VP/Hexadecene Copolymer, Stearyl Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Mica, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Nicotinate, Synthetic Fluorphlogopite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ceramide NP, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Butter, Bisabolol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oleic Acid, Terminalia Arjuna Extract, Phytosterols, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Dimethiconol, Astragalus Membranaceus Root Extract, Lecithin, Zingiber Zerumbet Extract, Stearic Acid, Isoceteth-10, Ubiquinone, Triethoxycaprylylsilane, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma Mono
Kód:  KSPL2670
Termékszám:  810907025897

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20