Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

SONETT Hand Disinfectant 300 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SONETT Hand Disinfectant 300 ml

Utazáskor, orvosi létesítményekben, szociális eseményeken, konyhákban, éttermekben vagy élelmiszer-feldolgozó üzemekben - mindenhol biztosítani kell a megfelelő higiéniát, és rendszeresen kell használni a fertőtlenítőszereket, amelyekkel nemcsak a környezetükben, hanem a kezünket is megtisztítjuk. A SONETT antibakteriális kézfertőtlenítő gél hatékonyan eltávolítja az összes szennyeződést, valamint a szalmonella vagy coli típusú baktériumokat és a gombákat. A SONETT kézi fertőtlenítőszer alkoholos alapú, mégis gyengéd a bőrrel, és használatával kellemesen puha marad a kezed.

A SONETT SONETT Hand Disinfectant 300 ml-es antibakteriális gél főbb jellemzői

  • A SONETT ökológiai kézfertőtlenítőszere
  • Alkohol-alapú
  • Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, baktériumokat és vírusokat
  • Hatékony a Salmonella vagy Coli baktériumok és gombák ellen is
  • Gyengéd és szelíd a bőrrel

Összetétel:
70% növényi alkohol (etanol) * biobúzából, <1% növényi glicerin *, természetes esszenciális bergamot olaj (limonént * és linalolt * tartalmaz), kálium-citrát, víz 100% -ig.
*biogazdálkodásból származó összetevők
Figyelmeztetés:
70% etanolt (62,37 g / liter) tartalmaz. A termék tűzveszélyes, védd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. A fertőtlenítőszer használata után alaposan moss kezet és mosd meg a szennyezett testrészeket. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd kéznél a termék flakonját. A gyermekektől elzárva tartandó.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex
Kód:  MYD178SK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10