Oldal frissítése

SHISEIDO Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream 50 ml

3,5 2 értékelés
28 890 Ft

SHISEIDO Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream 50 ml

A Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream egy luxus minőségű nappali és éjszakai krém, amely minden bőrtípushoz alkalmas. Ez az egyedülálló krém finom és hatékony textúrával rendelkezik, ami kisimítja az első ráncokat, korlátozza a korai öregedés jeleit, a bőr mélyebb rétegeibe hatol, ahol megerősíti a sejtközötti elasztin rostokat, általánosan revitalizálja, regenerálja és mélyen hidratálja a bőrt, és megőrzi annak frissességét, puhaságát, egészségét és szépségét.
Hatóanyagai:
A Bio-Revitalizing Complex teljes egészében újrastrukturálja a bőrt, megerősíti az elasztin rostokat, láthatóan csökkenti a ráncokat, és segít a bőr helyreállításában.
Alkalmazás:
Vidd fel a terméket reggel és este az alaposan megtisztított arcbőrödre, majd finoman masszírozd bele. 
Hatások:
Már az első használat után a bőröd láthatóan simább, puhább és frissebb lesz. A termék hosszú távú használata mellett a megjelenésed fiatalos lesz, ráncok és az öregedés jelei nélkül. 
Specifikációk:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.Tartalom: 50 ml

Összetétel:
Water, Glycerin, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Dimethicone, Cetyl Octanoate, Squalane, Dimethicone Copolyol, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated C6-14 Olefin Polymers, PEG-150, Mortierella Oil, Phytosteryl Macadamiate, Tocopheryl Acetate, Stearyl Glycyrrhetinate, Arginine HCI, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Glutamate, Disodium Adenosine Triphosphate, Saccharomyces Lysate Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Rosa Roxburghii Extract, Octyl Methoxycinnamate, Agar, Sodium Hexametaphosphate, Trisodium EDTA, Tocopherol, BHT, Ethylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Fragrance, Iron Oxides.

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: VÍZ (AQUA), GLICERIN, BUTYLENE GLYCOL, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, CETIL-ETILHEXANOÁT, HIDROGÉNEZETT POLIDECÉN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PEG-150, PEG-8 DIIZOSZTEARÁT, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, FITOSZTERIL MAKADAMIÁT, SODIUM CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM), TRISODIUM EDTA, TOCOPHERYL ACETATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, HYDROXYPROLINE, CITRIC ACID, NÁTRIUM-METAFOSZFÁT, BENZYL BENZOATE, ALFA-IZOMETIL-IONON, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, NÁTRIUM-ACETILÁLT HIALURONÁT, CITRONELLOL, GERANIOL, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, RUBUS IDAEUS (MÁLNA) GYÜMÖLCSKIVONAT, IRON OXIDES (CI 77492), SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACT, IRON OXIDES (CI 77491), TOCOPHEROL

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas
Kód:  KSPL0994
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  768614103202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20