Oldal frissítése

SHISEIDO Benefiance Nutri Perfect Day Cream SPF 15, 50 ml

5 3 értékelés
34 190 Ft

SHISEIDO Benefiance Nutri Perfect Day Cream SPF 15, 50 ml

A SHISEIDO Benefiance Nutri Perfect Day Cream egy luxus minőségű és rendkívül hatékony nappali arckrém, amely kifejezetten az érett bőr igényeihez fejlesztettek ki. Ez a regeneráló krém hatékonyan küzd meg az öregedés minden jelével, láthatóan csökkenti a ráncokat, egységesíti az egyenetlen bőrtónust, visszaállítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A krém megfelelő védelmet biztosít, és használatával a bőröd visszanyeri fiatalos megjelenését, vitalitását.
Hatóanyagok:
Az arckrém karnozint tartalmaz, amely egy antioxidáns dipeptid, meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, erősíti a szervezet védekező mechanizmusait, és serkenti a természetes bőrfunkciókat, valamint a kollagén termelést. A BCE multivitamin mélyen táplálja a bőrt. Az SPF 15 védőfaktor megakadályozza a bőr napsugárzás miatti túlzott kiszáradását.
Alkalmazás:
Reggelente vidd fel alaposan megtisztított arcodra és dekoltázsodra, majd finoman masszírozd be.
Hatások:
A használat eredménye észrevehetően sima, feszes, ránctalanabb bőr, egységes bőrtónus, a bőr visszanyeri vitalitását és frissességét. 
Specifikációk:
A termék minden típusú érett bőrre használható.Térfogat: 50 ml

Összetétel

ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT (OKTINOXÁT), OCTOCRYLENE, AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLICERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE SE, BEHENYL ALCOHOL, HIDROGÉNEZETT POLIDECÉN, ISOPROPYL MYRISTATE, MIRISZTIL- MIRISZTÁT, PEG-40-SZTEARÁT, SILICA, CARNOSIN, XANTHAN GUM, ERYTHRITOL, TOCOPHERYL ACETATE, KÁLIUM-ASZKORBIL-TOKOFERIL-FOSZFÁT, PANTEIL-ETILÉTER, SZORBITÁN-TRISZTEARÁT, STEARYL ALCOHOL, CELLULOSE GUM, NÁTRIUM-METAFOSZFÁT, TRISODIUM EDTA, BHT, SODIUM METABISULFITE, TOKOFEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM, VASÓXID, CERA MICROCRISTALLINA, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PEG/PPG-14/7 DIMETIL-ÉTER, NÁTRIUM-ACETILÁLT HIALURONÁT, POLIBUTILÉNGLIKOL / PPG-9/1 KOPOLIMER

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Arctónus javító, Ránctalanító, Simító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 50+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes, Parabénmentes, Szulfátmentes
Kód:  KSPL0348
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  768614191100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10