Oldal frissítése

SEIKO SFQ807P1

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

SEIKO SFQ807P1

Az elegáns Seiko SFQ807P1 női karóra Swarovski kristályokkal van díszítve, amely tökéletes megoldás minden nő számára, akik kifinomult stílussal rendelkeznek. Ez a karóra kiváló minőségű acélból készült, amelynek a színe ezüst.

A tárcsa védelmet a szabadalmaztatott Hardlex üveg látja el, amely jobban ellenáll a karcolásoknak, mint a hagyományos ásványi üveg. A gyöngyház hatású tárcsán 12 darab Swarovski kristály található, amelyek az indexek helyén vannak elhelyezve. A további előnyei közé tartozik az 50 méteres vízállóság is, amely lehetővé teszi, hogy viselhető legyen zuhanyozás vagy kézmosás közben.

Fő előnyök

  • Nagy pontosságú Seiko márka
  • Luxus Swarovski kristályokkal díszítve
  • Szabadalmaztatott Hardlex üveg

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9678
Termékszám:  4954628205285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05