Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SEBASTIAN PROFESSIONALS The Gent 150 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SEBASTIAN PROFESSIONALS The Gent 150 ml

A Sebastian Proffesionals luxusmárka biztosítsa a borotválkozás utáni legjobb gondozást. A Gent balzsam elegendő hidratációt biztosít a bőrödnek, és hűsítő hatást fejt ki, így azonnali megkönnyebbülést biztosít. A guarana-kivonatokat és a bergamott illatot a rózsaszín borssal kombinálva az arc fantasztikus frissességet és új energiát kap egy pillanat alatt. Érintésre a bőr kellemesen puha, megnyugtatott és ugyanakkor védett lesz. Hűvös megjelenés a Sebastian kozmetikumokkal.

A Sebastian Proffesionals The Gent borotválkozás utáni balzsam főbb jellemzői 

  • Borotválkozás utáni balzsam férfiaknak
  • A termék megfelelő hidratálást biztosít a bőrnek
  • A balzsam hűsítő hatást fejt ki
  • Azonnali megkönnyebbülést hozó hatása van
  • A balzsam napi hidratálóként is felhasználható
  • Az egyedi recept a bőrnek frissességet és új energiát ad
  • A balzsam normál bőrre alkalmas

Használat:
Vidd fel borotválkozás után az arcra és a nyakra, vagy használd napi hidratálóként.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Arachidyl Alcohol, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Sodium Lactate, Arachidyl Glucoside, Gluconolactone, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Methyl Lactate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Menthol, Myristyl Myristate, Dipotassium Glycyrrhizate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Loimonene, Copper Gluconate, Paulinia Cupana Seed Extarct, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Tocopherol, Citronellol, Methylparaben, Propylparaben, BH


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  HOL284
Termékszám:  3614226734594

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05