Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

SEA OF SPA Black Pearl Nourishing Hand & Nail Cream 150 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SEA OF SPA Black Pearl Nourishing Hand & Nail Cream 150 ml

A Sea Spa Black Pearl egy olyan különlegesen tápláló kéz és köröm krém, amely porított gyöngyöt, algát, valamint Holt-tengeri ásványokat tartalmaz. Eme kombinációnak köszönhetően a krém regenerálja a bőr sejtfelépítését, ellátja azt a kellő tápanyaggal, hidratálja, valamint puhítja is. A sugárzás szűrők, a só, valamint a stabilizátorok megvédik kezeid az olyan külső behatásoktól, melyek kiszáríthatnák őket vagy sérülést okozhatnának nekik. Ez az egyedülálló termék kifejezetten ajánlott száraz bőrűek számára. Nem tartalmaz parabéneket. 
 
Hatóanyagai:
Holt-tengeri ásványok, gyöngyház por és a tengeri alga biztosítja a bőr táplálását és folyadékpótlását. Az gyedi só formula, a stabilizátorok, valamint a sugárzás szűrők pedig megvédik  a további kiszáradástól és sérüléstől. 
 
Alkalmazás:

Szükség szerint tiszta kézre kell felvinni.

 
Hatások:

Tökéletesen ápolt és hidratált kéz, a sejtszerkezet helyreáll a bőr ragyogó és egészséges, érintésre puha. Védve van a kiszáradástó. 


Egyéb:
Térfogat:
150 ml
A termék alkalmas a száraz, valamint a nagyon száraz bőrre is. 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Bőrpuhító
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Tengeri

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz
Bőrtípus Száraz

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli
Kód:  KSS139
Termékszám:  7290011314439

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05