Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SCHWARZKOPF TAFT Power Gel Extreme 5+ 250 ml

5 7 értékelés
1 990 Ft

SCHWARZKOPF TAFT Power Gel Extreme 5+ 250 ml

A Taft Power Gel Extreme 5+ azon férfiak számára készült, akik a professzionális stílust keresik. Tapasztalja meg a hosszantartó tartást kompromisszumok nélkül. A terméket speciálisan a legextrémebb hajstílusok formázásához készítették. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb hajformát extrém tartással. A zselé nem ragad, nem hagy maradványokat és könnyedén lemosható. Az új, hatékony erősítő formula koffeinnel extra erős formázást biztosít a hajtövektől a hajvégekig. 

Műszaki adatok:

Hatóanyagai:
B-provitamin - erőssé és dússá varázsolja a hajat

Hajtípus:
Nedves és száraz hajra

Rögzítő hatás:
5+

Alkalmazása:
Vigye fel egyenletesen száraz vagy nedves hajára!

Űrtartalom:
250 ml

Összetevők:

Aqua, PVP, Acrylate / Steareth-20 Itaconate Copolymer, Glycerine, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, DMDM ??Hydantoin, Parfum, VP / VA Copolymer, Niacinamide, Panthenol, Disodium EDTA , Caffeine, Linalool, Sodium Lauryl Sulfate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene

Összetétel

Aqua (water, eau), PVP, Akrilátok/sztearát-20 metakrilát keresztpolimer, Akrilátok/hidroxi-észterek akrilát kopolimer, Phenoxyethanol, Aminomethyl propanol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glicerin, Parfum (fragrance), Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Caffeine, Panthenol, Benzotriazolil-dodecil-p-krezol, Nátrium benzoát, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, CI 60730 (ext. ibolya 2)

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Sorozat szerint

Sorozat szerint Taft

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen

Hatás

Hatás Tápláló, Fésülést könnyítő
Kód:  STL090
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101723588
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05