Oldal frissítése

SCHWARZKOPF TAFT Power Cashmere, 250ml

4,8 65 értékelés
1 790 Ft

SCHWARZKOPF TAFT Power Cashmere, 250ml

Meglepő rugalmasság, lenyűgöző simaság és tökéletes rögzítés egyben? Igen! Ez a Schwarzkopf Taft Power Cashmere mega erős tartással. Ha olyan hajfixálót keresel, amely garantálja az erős tartást és a tökéletesen rugalmas hajat kasmírpuha tapintással, akkor próbáld ki a Taft Cashmere hajlakkot. A hajlakk nem csak mega erős tartást ad a hajnak, hanem ápolja is az igénybevett és száraz hajat, a B provitamminal dúsított védőkomplexnek köszönhetően. A Taft Casmere volumenizálja és erősíti hajadat, mivel feltölti a haj szerkezetének repedéseit, valamint jótékony hatással van a hajhullásra. Az új erősítő formula koffeinnel behatol a haj szerkezetébe és hidratálja, valamint kisimítja a hajszálak sérült felszínét. A hajlakk nagyon jól kötődik a hajhagymákhoz és a hajhoz, valamint tökéletesen hidratálja a hajat, zsíros tapintás nélkül. Körülbelül 30 centiméteres távolságból fújd hajadra. Az extra erős tartás érdekében akár a hajtőre is alkalmazhatod.

ATaft Power Cashmere életet lehel hajadba, és a továbbiakat nyújtja:

  • Mega erős tartás egész nap
  • Hajadat rugalmassá és kasmírpuhává teszi
  • B provitaminnal extra ápolást nyújt a száraz és igénybevett haj számára
  • A koffeinnek köszönhetően segít megelőzni a hajhullást
  • Tiszta és könnyed haj

Specifikációk:

Összetevők:
dimethyl ether, alcohol denat., aqua, octylacrylamite/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, aminomethyl propanol, vinyl caprolactam/vp/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, parfum, niacinamide, panthenol, limonene, linalool, citronellol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone

Alkalmas:
Száraz és sérült hajra

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sorozat szerint

Sorozat szerint Taft

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Kócolódás ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL064
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100477505
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10