Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SCHWARZKOPF TAFT Looks V12, 150ml

4,5 26 értékelés
1 890 Ft

SCHWARZKOPF TAFT Looks V12, 150ml

A Taft Looks V12 Power Speed Hajzselé egy férfiak számára tervezett formula a professzionális formázásért. Tapasztald meg a hosszantartó, kompromisszumok nélküli tartást. A termék kifejezetten a nem mindennapi hajszerkezetek megalkotására lett tervezve. Ez a leggyorsabban megszáradó hajzselé a Taft termékek közül. Ultra-minőségi formulájával a legszélsőségesebb frizurát hozhatod létre extra erős tartssal. A zselé nem ragad bele a hajba, nem marad utána felesleg és könnyen kifésülhető. Ez a 24 órás tartás a Taft legmagasabb teljesítménye. Fontos összetevője a ricinusolaj, amelynek rendkívüli hatása van a hajhagymákra. Serkenti a hajszálak növekedését és megelőzi töredezésüket.  

Műszaki adatok:

Hatóanyagai:
Ricinusolaj - serkenti a hajnövekedést

Haj típus:
Nedves és száraz hajra

A fixálás mértéke:
12

Alkalmazás:
Vidd fel száraz vagy nedves hajra

Kiszerelés:
150 ml

Összetevők:
Aqua, PVP, akrilát / akrilátok kopolimer hidroxiésztereinek, akrilátok / Steareth-20 metakrilát keresztpolimer, aminometil Propanol, fenoxietanol, PEG-40-hidrogénezett ricinusolaj, glicerin, Parfüm, DMDM ??hidantoin, niacinamid, pantenol, benzotriazolil dodecil

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Sorozat szerint

Sorozat szerint Taft

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen

Hatás

Hatás Tápláló

Haj típusa

Haj típusa Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum
Kód:  STL103
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3838824258553
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20