Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

SCHWARZKOPF TAFT Phyto-Keratin, 250ml

4,8 65 értékelés
1 390 Ft

SCHWARZKOPF TAFT Phyto-Keratin, 250ml

Táplált és tökéletesen tartó frizura a Schwarzkopf Taft Keratin Complete (250 ml) ultra erős tartás biztosító hajlakkjának köszönhetően. A Taft Keratin Complete az első olyan hajformázó termékvonal, amely hatékony, hajazonos folyékony keratint tartalmaz. Egyedülálló formulája erősíti a hajat és hosszan tartó fixálást biztosít, miközben megfelelő védelmet nyújt a kiszáradástól. A Taft Keratin hajlakk akár 48 órán keresztül is ultra erős tartást biztosít, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Továbbá használata során nem hagy maradványokat a hajban, viszont egyszerűen kifésülhetővé teszi azt. Permetezd 30 cm távolságból. A hihetetlenül dús hatás érdekében közvetlenül a hajtövekre permetezd.

Amit a Taft Keratin hajlakk nyújt a hajad számára:

  • Ultra erős rögzítés akár 48 órán keresztül
  • Különleges, hajazonos folyékony keratinnal, amely erősítő hatással rendelkezik
  • Ragadás és elnehezedés nélkül
  • Egyszerű kifésülhetőség, maradványok nélkül

További jellemzők:

Összetevők:
dimethyl ether, alcohol denat., aqua, octylacrylamite/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, aminomethyl propanol, vinyl caprolactam/vp/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, parfum, niacinamide, panthenol, limonene, linalool, citronellol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone

Alkalmas:
Minden hajtípusra.

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sorozat szerint

Sorozat szerint Taft

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Kócolódás ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL073
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100336376
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15