Oldal frissítése

Schauma Classic For Men, 400ml

4,7 41 értékelés
1 090 Ft

Schauma Classic For Men, 400ml

Dúsító sampon férfiaknak, finom és vékony szálú hajhoz. A továbbfejlesztett recept komlókivonattal gondoskodik a hajról, erőt és volument biztosít számára. A gyökerektől erősíti a hajat, egészen a hajvégekig. Már az első használat után érezni fogod a változást. 


MEGERŐSÍTETT HATÉKONYSÁG: Az intenzíven erősítő Schauma fehérjékkel biztosítja a haj számára a 100% -os szilárdsághoz szükséges anyagokat. A hajad gyönyörű és tökéletesen táplált lesz.

Főbb jellemzők

  • Tisztaság
  • Erős
  • Ellenállógépesség
  • Aktiválja a gyökereket
  • Volumen
  • Finom és vékony szálú hajra

Használat:
Vidd fel a nedves hajra, habosítsd fel, majd öblítsd le vízzel.
Leírás:
A termék alkalmas normál, vékony szálú hajra.Az optimális eredményt rendszeres használat révén éri el. A bőr toleranciája dermatológiailag bizonyított.

Térfogat:
400 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Humulus Lupulus Cone Extract, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Citric Acid, Laureth-4, Parfum, Hydrogenated Castor Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Limonene, Linalool

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS442
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3838824087269
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15