Oldal frissítése

SCHWARZKOPF Professional BC Perfector Cell Repair balzsam 200 ml

4,8 5 értékelés

SCHWARZKOPF Professional BC Perfector Cell Repair balzsam 200 ml

A Schwarzkopf BC Perfector Cell Repair balzsam intenzív hatású készítmény, mely gyengéden regenerálja a hajat, új erőt, fényt és rugalmasságot adva a hajszálaknak. A termék különösen alkalmas sérült hajra, helyreállítja annak természetes szépségét és vitalitását. A balzsam könnyű kifésülhetőséget és egyszerűbb hajformázást tesz lehetővé. Most ez a hajápoló egy praktikus maxi kiszerelésben érkezik.

Cell Perfector új technológia magas koncentrációban tartalmaz proteolipidet, valamint nagy teljesítményű kombinációját hidrolizált keratin fehérje komponenseknek. Ezek az aktív hatóanyagok a hajszál belsejébe beépülve hatnak, visszaadva azok erejét és rugalmasságát. Az Amino Cell Rebuild technológia aminosavakkal állítja helyre a haj vitalitását azáltal, hogy erősíti szerkezetét. A Panthenol tartalma nyugtatja a fejbőrt, és ápolja a hajat. Rendszeres használattal a haj puha, fényes, természetesen rugalmas és egészséges megjelenésű lesz.  
Aktív hatóanyagai:

  • A Cell Technology Perfector magas koncentrációban tartalmaz proteolipidet, valamint nagy teljesítményű kombinációját hidrolizált keratin fehérje komponenseknek, mely anyagok a hajszál belsejébe beépülve hatnak, visszaadva azok erejét és rugalmasságát 
  • Az Amino Cell Rebuild technológia aminosavakat tartalmaz, amelyek helyreállítják a haj vitalitását azáltal, hogy erősítik szerkezetét
  • Panthenol, ami nyugtatja a fejbőrt, és ápolja a hajat.

Hajtípus:
Sérült hajra.
Alkalmazás:
Alkalmazás megmosott hajon.
Mennyiség:
200 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2320
Termékszám:  4045787428858
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15