Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Schwarzkopf Gliss Repair and Protect Color Perfector, 200ml

4,6 13 értékelés
1 090 Ft

Schwarzkopf Gliss Repair and Protect Color Perfector, 200ml

A regeneratív hajbalzsam intenzív ápolást ad a hajnak. Az intenzív kezelés erősíti a haj szerkezetét a hajtövektől a hajvégekig és szükséges rugalmasságot ad. A hatékony recept alaposan regenerál, és színvédő hatású. Véd a kifakulástól. Az egyik komponens egy UV-szűrő, amely ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. Közvetlenül az alkalmazás után megkönnyíti a fésülést, valamint csökkenti a törékeny hajat. A haj az alkalmazása után lágyabb tapintású. Óvatosan masszírozd hajadba és pár másodperc után alaposan öblítsd le.

A GLISS KUR Ultimate Color legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott festett és melírozott hajra
  • Hosszan tartó szín
  • Egyszerű alkalmazás
  • A balzsam UV-szűrőt tartalmaz
  • Ugyanabban a sorban a menüben, és egyéb termékek
 

Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Disztearoil-etil-hidroxietil-mónium-metoszulfát, Magnézium-citrát, Dimetilszilanol-hialuronát, Vaccinium macrocarpon (áfonya) gyümölcskivonat, Hidrolizált keratin, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetyl palmitate, Isopropyl alcohol, Citric acid, Glicerin, Dikaprilil-karbonát, Prunus armeniaca (sárgabarack) magolaj, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Szteardimonium hidroxipropil hidrolizált keratin, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Polikvaternium-37, Phenoxyethanol, Dimetikon, Cetrimonium-klorid, Potassium sorbate, Szorbinsav, Linalool, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Parfum (fragrance), Benzyl alcohol, Methylparaben

Paraméterek

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás, Mélytisztító hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  VLS589
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100218023
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05