Oldal frissítése

SCSCHOLL Velvet Smooth Marine Minerals

4,5 337 értékelés
5 090 Ft

SCSCHOLL Velvet Smooth Marine Minerals

Scholl Velvet Smooth Diamond Elektromos talpreszelő, tölthető

A legjobb választás a lábak bőrének otthoni ápolására! Az új Scholl Velvet Smooth kivehető henger alakú fejjel és ergonomikus alakzattal rendelkezik, hogy eltávolítsa a bőrkeményedéseket még a nehezen elérhető területekről is. A rögzített fej speciális felülete biztosítja a bőrkeményedések finom és egyszerű eltávolítását. A bőr olyan finom lesz általa, mint a selyem. Adja meg lábának a professzionális ápolást otthona kényelmében.

smooth

Ergonómikus alak

Az ergonómikus fogantyú kényelmes használatot biztosít. Úgy tervezték, hogy minél jobban illeszkedjen a kézbe.

velvet

Gyémántkristályokkal

Az új gyémánt hengerek három változatban kaphatók. A legjobb eredmény érdekében válasszon a háromféle csiszolófej közül: extra keménységű, normál keménységű és lágy.

velvet

Biztonság 

Az elektromos talpreszelő biztonsági funkciója leállítja a készüléket, ha túl nagy nyomást gyakorolnak rá. Ez megakadályozza a nem kívánt sérüléseket.

velvet

Első használat

Az első használat előtt csavarja le a fogantyú végén lévő fedelet és helyezzen be négy AA elemet. Ügyelni kell arra, hogy a csiszolófej megfelelően rögzítve legyen a helyén.

velvet

Cserélhető csiszolófejek

Cserélje ki a csiszolófejet a termék oldalán található kiadógomb megnyomásával, és távolítsa el a fejet a készülékből. Helyezze az új fejet a korábbi helyére, kattanásig.

velvet

Rendszeres ápolás

A lábunk minden nap szolgál visz minket. Ezért különös figyelmet igényelnek, melyet megadhat számukra a Scholl termékek használatával.


smooth

Főbb jellemzők

  • Vezeték nélküli használat.
  • Felülete lehetővé teszi a bőrkeményedések eltávolítását.
  • Tökéletesen ergonomikus fej és fogantyú.
  • Biztonsági leállás.
  • A csiszolófejek egyszerűen cserélhetők. 
     

Különböző, ajánlott cserélhető fejek a bőrkeményedések eltávolításához

Az új Velvet Smooth gyémánt kristályokból álló cserélhető feje az Ön igényeihez igazítható. Ne habozzon, válasszon az ajánlatunkból.

velvet

Ultra érdes csiszolófej

Az ultra érdes csiszolófej a különleges illeszkedésnek köszönhetően eltávolítja az erősebb bőrkeményedéseket: hatékonyan, de óvatosan.

.

velvet

Közepesen erős csiszolófej

A durva forgófej a felesleges bőrkeményedések eltávolítására szolgál: hatékonyan, de óvatosan.

velvet

Soft Touch

Ez a puha felületű csiszolófej tökéletesen fejezi be a lábápolást azáltal, hogy finom felületével eltávolítja az esetlegesen ottmaradt bőrkeményedéseket.

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek AA (ceruzaelem)

Sebességek száma

Sebességfokozat 1

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mosható fejrész

Típus

Típus Uniszex
Kód:  SCHPE001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5052197023350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20