Oldal frissítése

SCHOLL Velvet Smooth csomag

4,8 86 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCHOLL Velvet Smooth csomag

Scholl Velvet Smooth s mořskými minerály

Scholl VS ajándékkészlet
1 × Scholl VS gép
1 × Extra durva fej 2 db
1 × Közepesen durva fej

A Scholl Velvet Smooth egy száraz pedikűrre alkalmas elektromos talpreszelő. Ergonómikus kialakításának és a henger alakú fejnek köszönhetően könnyen kezelhető, és a közepes keménységű fej a tengeri ásványokkal képes eltávolítani az enyhén megkeményedett bőrt, a tyúkszemet és a karcolásokat  még a nehezen elérhető helyekről is. Ebben a korlátozott terjesztésű készletben gyémántkristályokkal ellátott extra durva fejet is találsz az erősen megkeményedett bőrhöz és tyúkszemhez.

1

gép

3

fej

Woolite Color Boost

Kellemes a kezedre

Az ergonómikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a Scholl Velvet Smooth kényelmes és jól kézre áll. Gyorsan forgó henger, amely görgő alakú, hatékonyan és biztonságosan eltávolítja a lábak kemény és elhalt bőrét. Azok sima és puha tapintásúak maradnak.

Barevné oblečení

Lábápolás, mint a szalonban

A Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelőt otthonodban bármikor használhatod. A tengeri ásványokkal ellátott közepesen durva forgó fej ideális enyhén megkeményedett bőr, valamint a csúnyán megnyomott sebek és tyúkszemek megelőzésére. A rendkívül durva, gyémántkristályos fejet is értékelni fogod a nagyon megkeményedett bőr és a tyúkszem eltávolításakor. Mindkettő megtalálható a csomagban.

Ochrana vláken

Könnyen kezelhető

A Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő négy ceruzaelemmel működik, amelyeket a lemerülés után könnyen ki lehet cserélni. Használhatod tehát olyan helyeken is, ahol nincs hozzáférés az elektromos hálózathoz. Az elemek a csomag tartozékai. A csiszolóhenger könnyen mosható, ami biztosítja a higiénikus tisztaságot minden további használat során.

Hogyan kell használni a Scholl Velvet Smooth-t?

Woolite gel použití

1. használat:
Fordítsd el a reszelő fogantyúját és helyezd bele az elemeket. Körkörös mozdulatokkal menj végig a megkeményedett bőrön és figyeld, hogy tűnik el.
Fejcsere:
Nyomd meg a reszelő oldalán található kioldó gombot, vedd ki a fejet, és a helyére tegyél be egy újat úgy, hogy meghalld a kattanást.

Tartalék forgó fej a Scholl elektromos talpreszelőkhöz

Enyén durva

Woolite Extra Complete

Nagyszerű kiegészítője az Extra és az Ultra durva fejeknek. Finom hámlást végez és nem marad el az eredmény.

Közepesen durva

Woolite Delicate

Ideális enyhén megkeményedett bőr eltávolításához és a keményedés megelőzéséhez.

Extra durva

Woolite Pro Care

Ezt a típusú fejet nagyon kemény bőr reszeléséhez és a közönséges tyúkszemek eltávolításához ajánljuk.

Hámlást elősegítő

Woolite Extra White Brilliance

Az elhalt bőr gyengéd hámlásának elősegítéséhez és hosszabb masszázsához. A talp és az egész láb ápolásához használható.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Rózsaszínű

Woolite Extra Dark

Elektromos talpreszelő rózsaszínű kivitelben, extra durva gyémánt kristályos fejű. Vezeték nélküli és ergonomikus. A fej cseréjének lehetőségével.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Kék

Woolite Pro-care

Elektromos talpreszelő kék színben extra durva tengeri ásványos fejjjel. Vezeték nélküli és ergonomikus. A fej cseréjének lehetőségével.

Scholl Velvet Smooth PRO

Száraz és nedves

Woolite Black kapsle

A száraz és nedves alkalmazásokhoz használható újratölthető vezeték nélküli elektromos talpreszelő. Ergonómikus kidolgozás, 2 sebességfokozat, a fej cseréjének lehetősége.

Scholl Velvet Smooth PRO

Ajándék szett

Woolite color kapsle

A száraz és nedves alkalmazásokhoz használható újratölthető vezeték nélküli elektromos talpreszelő. Ergonómikus kidolgozás, 2 sebességfokozat. Cserélhető Extra durva fej ingyen. Ajándékcsomagolás.


Tökéletes lábápolás.

A Scholl márkát több, mint 100 éve alapította egy német származású amerikai orvos, Dr. Scholl. William Mathias Scholl, aki lelkes úttörő volt az anatómia és a lábfej fiziológiájának tanulmányozásában. Tudományos kutatási eredményei alapján, amelyek mindenekelőtt a gerincfájdalmakhoz és a láb megbetegedéséhez kapcsolódtak, kifejlesztette az első anatómiai talpbetéteket. Ezt követte számos más innovatív termék, amelyek bizonyítottan segítik az embereket az egész világon, hogy egészségesebb legyen a talpuk, és kényelmesebbek járjanak a cipőjükben. A Scholl márka joggal vált szinonimájává a minőségi lábápolási  termékeknek.


Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma 3

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek AA (ceruzaelem)
Kód:  NOH095
Termékszám:  5997321774596
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05