Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SCHOLL PediMask™ Expert Care Macadamia Oil 1 pár

4,4 15 értékelés
2 790 Ft

SCHOLL PediMask™ Expert Care Macadamia Oil 1 pár

Scholl

Scholl PediMask™
Expert Care

A Scholl PediMask™ Expert Care egy tápláló zokni formájú lábmaszk, amely makadamia olajat, sheavajat, ureát és pantenolt tartalmaz. A selymes lábakért és a tartós hidratálásért.

1

pár

Scholl VS Pro

Hatékony, nem zsíros összetétel

4 hidratáló és regeneráló összetevő biztosítja az intenzív táplálálst és hidratálást lábad számára. A makadámia olaj, a shea vaj, az urea és a pantenol együttesen és hatékonyan küzdenek a száraz és durva bőrrel szemben, anélkül, hogy zsíros érzést keltenének.

Scholl VS Pro

Gyors és egyszerű használat

Az innovatív zokni-formának köszönhetően a maszkot könnyedén felveheted a lábadra, és élvezheted a kellemes kikapcsolódást. Mindössze 20 perc alatt lábaid lágyak, puhák és hidratáltak lesznek.

Scholl pedimask

Speciális hidratáló technológia

A 4 aktív összetevő és a speciális Hydro Restor Technology kombinációja akár 8 órán át biztosítja a hidratált bőr érzését.

Hogyan használjam a Scholl PediMask Expert Care zokni maszkot?

Scholl VS Pro

1. Vedd ki a maszkot a csomagolásból
2. Nyisd ki a zoknit a felső lezárás mentén

3. Húzd fel a zoknit mindkét lábra, és rögzítsd a ragasztószalaggal. Használat előtt mosd meg és szárítsd meg a lábad.

4. 20 perc elteltével vedd le a zoknit és masszírozd be a felesleges krémet a lábak bőrébe.
 

Próbáld ki a Scholl elektromos talpreszelőket

Scholl Velvet Smooth Diamond

Rózsaszín

Woolite Extra Dark

Elektromos reszelő rószaszín színben, extra durva fej gyémánt kristályokkal. Vezeték nélküli és ergonomikus működés. Lehetőség a fej cseréjére.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Kék

Woolite Pro-care

Kék elektromos reszelő, extra durva fej tengeri ásványokkal. Vezeték nélküli és ergonomikus működés. Lehetőség a fej cseréjére.

Megtekintés »

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

Száraz és nedves használat

Woolite Black kapsle

A száraz és nedves használatra ideális a vezeték nélküli elektromos reszelő. Ergonomikus kidolgozás, 2 fokozat, a fej cseréjének lehetősége.

Megtekintés »

Scholl Velvet Smooth

Ajándék szett

Scholl velvet

Elektromos reszelő rózsaszín színben extra durva fejjel,  gyémánt kristályokkal. Ajándékkészlet tartalék peeling fejjel és gyönyörű bronz táskával.

Megtekintés »


Tökéletes lábápolás.

A Schollt több mint 100 éve alapította egy német származású orvos, Dr. William Mathias Scholl, aki lelkes úttörő volt a lábfej fiziológiájának és anatómiájának tanulmányozásában. Tudományos kutatásai eredményeképp, amelyek főleg a gerincre és a talpra fókuszáltak, kifejlesztette az első anatómiai talpbetéteket. Ezt követte számos más innovatív termék, amelyek bizonyítottan segítik világszerte az embereket, hogy egészségesebbek legyenek lábaik, és kényelmesebben tudjanak járni. A Scholl márka joggal vált a minőségi lábbeli termékek szinonimájává.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Maszk

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Bőrkeményedésre

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Kód:  NOH100
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4002448129219
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10