Oldal frissítése

SCHOLL Hard Skin Softening Cream Skincare 60 ml

4,7 86 értékelés
2 490 Ft

SCHOLL Hard Skin Softening Cream Skincare 60 ml

Összetevők

Aqua
Decyl oleate
Glycerin
Steareth-2
Cetearyl alcohol
Butyrospermum parkii butter
Steareth-21
Salicylic acid
Prunus persica kernel oil
Aloe barbadensis leaf extract
Tartaric acid
Citric acid
Sodium hydroxide
Lactic acid
Allantoin
Xanthan gum
Parfum

Termék információk

Bőrkeményedés elleni puhító krém.
Hogyan hat a Bőrkeményedés elleni puhítő krém?

A lábfejen található bőr egyedülálló abból a szempontból, hogy funkciója kifejezetten a járás és az állás okozta mindennapos nyomás tűrése. Előfordul, hogy az olyan tartós nyomás vagy súrlódás következtében, mint amelyet sok állás vagy járás, illetve a kényelmetlen cipők okoznak, bőrkeményedés alakul ki. A Scholl szakértői tudják, hogy a bőrkeményedés kezelésének leghatékonyabb módja annak rendszeres puhítása és eltávolítása, ezért létrehoztak egy kifejezetten a bőrkeményedés kezelését célzó termékcsaládot. A lehető legjobb eredemény elérése érdekében használjon rendszeresen kifejezetten a nagyobb területen kialakult bőrkeményedések kezelésére kialakított Scholl bőrreszelőt!

Miben különbözik a Scholl Bőrkeményedés elleni puhító krém a többi hasonló terméktől?

A Scholl termékeket kifejezetten a lábfej speciális bőrének igényeihez igazodva hoztuk létre. Szalicil- és tejsavval a makacs bőrkeményedések fellazításához. Kifejezetten az olyan nagyobb, problémás területek kezeléséhez mint a sarok vagy a talppárna. A lágy, rugalmas és puha bőrért. Használata kényelmes és egyszerű, alkalmazza minden nap a problémás területeken, és hagyja hatni! Használja rendszeresen!

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém

Tulajdonságok

Hatás Bőrpuhító

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Bőrkeményedésre
Kód:  NOH012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038483998427
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15