Oldal frissítése

SCHOLL GelActiv Everyday zselés talpbetét - női

4,4 178 értékelés
4 490 Ft

SCHOLL GelActiv Everyday zselés talpbetét - női

A Scholl Everyday női talpbetét megadja a rendkívüli komfortérzetet a mindennapok folyamán. Ennek az egyedülálló talpbetétnek köszönhetően a kényelmes és könnyed lépések biztosítottak. A betét enyhíti a lábfájdalmat és egyéb kellemetlenségeket. A GelActiv egyedülálló technológia kétféle zselét ötvöz, amelyek hatékonyan tompítják a legkisebb rezgéseket és rázkódást is, és csökkentik a lábra nehezedő túlzott nyomást járás és futás közben. A szilárdabb zselé alátámasztja a a lábboltozatot és a sarkat, míg a puhább zselé biztosítja párnázó hatást és elnyeli a rezgéseket.

A SCHOLL GelActiv Everyday női talpbetét fő előnyei

  • Kényelem egész nap
  • Enyhíti a fájdalmat és a kényelmetlenség érzését
  • Egyedi GelActiv technológia
  • Rezgés és rázkódás csökkentése
  • Lábboltozat és sarok alátámasztása
  • Ergonomikus formájú talpbetét
  • Egyszerű használat

Remek segítő a kényelmes sétákhoz

A zselés talpbetét nagy előnye gél a mindennapos használat során az ergonomikus forma és az optimális egyensúly a párnázás és az alátámasztás között. A talpbetét megbízhatóan elnyeli az ütődéseket a járás során, emellett megfelelő mértékű párnázást és alátámasztásr biztosít. A SCHOLL GelActiv Everyday női talpbetét univerzális és alkalmi cipőkhöz is alkalmas, valamint balerinacipőkhöz és sportcipőkhöz is. A női talpbetét 35,5 - 40 méretű, női cipőkbe alkalmas.

Használat módja

A zselés talpbetét használata nagyon egyszerű, csak vágd ki a kívánt méretet a kijelölt vonal mentén,és helyezd a cipődbe a zselés oldalával lefelé. A talpbetét mosható, megtörölheted például egy nedves kendőveé. Ideális esetben félévente, vagy elhasználódás esetén cseréld le a talpbetétet.Kényeztesd lábaidat, hiszen a járás során terhelés nehezedik rájuk, és add meg nekik a fényűző gondoskodást a SCHOLL GelActiv Everyday női talpbetétekkel.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor használjam a Scholl GelActiv talpbetéteket?

Az új Scholl GelActiv talpbetétek kiváló kényelmet biztosítanak a fáradt lábaknak és a kialakításuk szerint legfőképp három konkrét területen hatékonyak:

  • Scholl GelActiv a mindennapokra - talpbetét a mindennapi tevékenységekhez, alkalmas mind az alkalmi és hétköznapi cipőkhöz, sportcipőkhöz és balerinacipőkhöz
  • Scholl GelActiv munkavégzéshez - talpbetétek munkához tervezve, alkalmasak munkakörnyezetbe és túracipőkbe
  • Scholl GelActiv sport - talpbetét sporttevékenységre, alkalmasak teniszcipőkbe, sportcipőkbe és túracipőkbe

Ki használhatja a betéteket?

A Scholl zselés talpbetét rendelkezésre állnak a nők és a férfiak számára is, méretezés szerint megkülönböztethetőek. Nők számára 35,5 - 40 méretű cipőkhöz alkalmasak, férfiak számára pedig 42 - 48 méretezésűek. A talpbetéteket méretre szükséges igazítani. Vágd ki a megfelelő méretet a kijelölt vonal mentén és szabd a talpbetétet a cipődhöz.

Milyen cipőméretekhez alkalmasak a talpbetétek?

Keresd meg a megfelelő méretű talpbetétet egyszerűen a lábméreted szerint. Attól félsz, hogy kárt okozol a betétben a kivágás során? A talpbetét méretre igazításához éles ollót használj, hogy a talpbetét éle ne tépődjön be.A kijelölt vonal mentén vágj, hogy ne vágd túl rövidre a talpbetétet.

Hogyan kell betenni a talpbetétet a cipőbe?

Először is, talán a legjobb, ha a meglévő talpbetétet kiveszed a cipőből, majd ezután illeszted be a SCHOLL GelActiv Everyday talpbetétet - a zselés oldalával lefelé.

Miért áll a talpbetét különböző típusú zselékből?

A két különböző típusú zselé bizonyítottan segít enyhíteni a túl nagy nyomáson, amely a lábadra nehezedik az egyenetlen talajon a rázkódásoknak és rezgéseknek köszönhetően. A szilárdabb zselé alátámasztja a lábboltozatot és a sarkat, míg a puhább zselé kiváló párnázó hatású és rezgéscsillapító.

Kimoshatom a talpbetéteket?

Igen, a talpbetétek moshatóak. Egyszerűen töröld le őket egy benedvesített kendővel - meleg, szappanos vízzel, de ne áztasd be őket.

Milyen hosszú ideig viselhetem a betéteket?

Cseréld ki a betétek, ha elhasználódtak. A talpbetétek félévenkénti cseréjét javasoljuk.

Melyik típusú Scholl GelActiv talpbetét lehet a megfelelő számomra?

  • "Aktív életet élek, és több órát vagyok talpon naponta." - GelActiv amindennapokra
  • "Egész nap munkában vagyok és nagy terhelés nehezedik a lábamra." - GelActiv munkakörnyezetbe
  • "Szeretek sportolni és futás során megerőltetem a lábaimat." - GelActiv sport

Paraméterek

Rendeltetés

Specifikációk Nőknek

Használat

Használat Mindennapi használatra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antibakteriális, Anatómiai, Gél, Fűtött, Szigetelt, Egészségügyi, Szagok ellen, Memóriahab
Kód:  NOH036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5052197038033
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15