Oldal frissítése

SCHOLL Express Pero tyúkszem 2v1 1 ml

4,3 39 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCHOLL Express Pero tyúkszem 2v1 1 ml

Összetevők

Urea
Water
Ethanol
Butylated methacrylated copolymer
Propylene glycol

Termék információk

A tyúkszem rendkívül hatékony és gyors kezelését teszi lehetővé. Több tyúkszem kezelésére elegendő. 1 db szett biztonsági körpengével és kezelőfolyadékkal.

Mi a tyúkszem?

A tyúkszem a lábakat érintő leggyakoribb problémák közé tartozik. A tyúkszem úgy alakul ki, hogy a lábat érő nyomás - melyet gyakran a rosszul illeszkedő lábbeli vagy a lábfej formája okoz - hatására a bőr megvastagodik, ennek következtében egy fordított kúp forma (úgynevezett mag) alakul ki, mely bőrbe mélyed.

Megfelelő ez a termék számomra?

A Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift alkalmazható mind a lábujjakon és a talppárnákon kialakuló kemény tyúkszemeknél, mind a lábujjak között megjelenő puha tyúkszemeknél. Használata nem javasolt, ha a tyúkszem vérzik vagy heves fájdalommal jár. Szükség esetén forduljon orvoshoz.

Mik a tünetek?

A tyúkszemek olyan formájúak, mint egy fordított kúp, melynek belső hegye gyakran az idegvégződéseket nyomja, ami fájdalmat és kényelmetlenséget okozhat, kellemetlenné téve a járást. A tyúkszemet sokszor megkeményedett bőr takarja, ami általában kerek formájú és sárgás színű. A tyúkszemeknek két fő fajtája létezik: a kemény tyúkszemek és a puha tyúkszemek, s mindkettő nagyon fájdalmas lehet. A kemény tyúkszemek általában a lábujjak tetején vagy a talppárnákon alakulnak ki. A puha tyúkszemek a lábujjak között alakulnak ki, ahol a bőr nedves, amitől a tyúkszem bőre gumiszerűnek érződik.

Miben más a Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift? Az új Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift egyedülálló, rendkívül hatékony és gyors módja a tyúkszemek kezelésének, mivel többször használható és egyszerre több tyúkszem kezelésére is alkalmas.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 ml

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Tyúkszemre

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló
Specifikáció Dermo
Kód:  NOH058
Termékszám:  5038483999011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15