Oldal frissítése

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban feel EdT 30 ml

Változat
Űrtartalom
30 ml 100 ml
9 790 Ft

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban feel EdT 30 ml

Ha rajongásig szereted a kellemes férfi illatokat, akkor tökéletes lesz számodra a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette. A lehengerlő SALVATORE FERRAGAMO férfi eau de toilette tökéletesen kihangsúlyozza a férfiasságot és a stílusod. Illatozd meg a virágos tónusokat, és utazz el egy virágzó kertbe. A szerelem, a szenvedély és a vágy erős érzelmek, amelyeket ennek a mámorító parfümnek az üvegébe töltöttek. A fás összetevők egyedülálló kombinációja erős, mégis finom illatot eredményez, amely minden érzékszervre hat. Fő jellemzői a frissesség, erő, lágyság és hihetetlen tartósság. Nyiss a világra a megkapó SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette-tel és légy önmagad.

A minőségi SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban feel EdT 30 ml legfontosabb tulajdonságai

  • A felkapott SALVATORE FERRAGAMO eau de Toilette kellemes férfi illatjegyeket tartalmaz
  • Tipikus illatfajtája a domináns virágos illatjegyek kombinációja
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, fás illatjegyek keveréke
  • A további illatösszetevőket alkotja a kellemes feketeribizli
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Űrtartalma 30 ml
  • Élvezd a pillanat átütő erejét ezzel a magával ragadó illattal

A felkapott SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Változtass egy egyszerű hétköznapot felejthetetlen, érzelmekkel teli emlékké a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és a kiemelkedő fás másodlagos illatfajta felhívják magukra a figyelmet a válogatott összetevőiknek köszönhetően. Miközben átadod magad a visszafogott illat ősi varázsának, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos feketeribizli, felejthetetlen emlékeket szerez számodra. Származási helye Olaszország. Az itt előállított SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette tele van energiával és érzékiséggel, amit bármilyen alkalomból megoszt veled. Az üveg űrtartalma 30 ml. Az eau de toilette napközbeni és esti programokra egyaránt ajánlott. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Feketeribizli
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC3493
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8052086377455

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10