Oldal frissítése

Salvatore Ferragamo Signorina EdT 100 ml

Változat
Űrtartalom
100 ml
15 990 Ft

Salvatore Ferragamo Signorina EdT 100 ml

A Salvatore Ferragamo Signorina Önt is elvarázsolja finom, fűszeres leheletű gyümölcsös-virágos illatával. Modern, jó divatérzékkel rendelkező nőknek, akik szeretik az időtlen klasszikusokat és az elegáns stílust. Az illat szívét a rózsabors fűszeres aromája és a ribizli uralja, ezek elegyét lágyan egészíti ki a rózsa a bazsarózsával és az elegáns jázminnal. A pacsuli és a pézsma fás tónusai az olasz desszert édes illatában csúcsosodnak ki.

A virágok, gyümölcsök és fűszerek egyedülálló kombinációja az érzéki és csábító illat fátylával öleli körül viselőjét. Bájának, kecsességének és nőiességének megadja magát minden férfi. Értékes drágakőhöz méltó, arany kupakkal és masnival díszített gyönyörű rózsaszín üvegcse rejti.


Összetevők:
Fejjegy: bors, ribizli
Szívjegy: rózsa, bazsarózsa, jázmin
Alapjegy: pacsuli, pézsma, pana-cotta

 

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Jázmin, Musk (pézsma), Bors, Rózsa, Ribizli
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPF095
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8034097954429

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20