Oldal frissítése

SALVATORE FERRAGAMO Ferragamo EdT 100 ml

4,7 3 értékelés
19 290 Ft

SALVATORE FERRAGAMO Ferragamo EdT 100 ml

Ha szívesen választod a kellemes férfi illatokat, akkor kimondottan hozzád illő lesz a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette. A macsós SALVATORE FERRAGAMO férfi eau de toilette mindenki csodálatát kivívja a nap során. Intenzíven frissítő, aromás illata van, amely felkelti az aktív, modern gondolkodású emberek érdeklődését, akik spontán új kalandokba vágnak bele a maximális frissesség csodálatos érzésével. Serkentő, érzéki egy csipetnyi luxussal fűszerezve, ez az igazi bőrös illat. Intenzitása tökéletes az őszi és téli időszakra. Mint varázsütésre, tele leszel erővel és elszántsággal. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette-tel és hagyd, hogy az igazi éned átragyogjon.

Eau de Toilette SALVATORE FERRAGAMO Ferragamo EdT 100 ml ...

A minőségi SALVATORE FERRAGAMO Ferragamo EdT 100 ml főbb jellemzői

  • A felkapott SALVATORE FERRAGAMO eau de Toilette kellemes férfi tónusokat egyesít
  • Az illat alapját adja a domináns aromás illatjegyek keveréke
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, bőrös tónusok kombinációja
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A felkapott SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Burkolózz kellemes illatfelhőbe a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta és az esszenciális bőrös másodlagos illatfajta felhívják magukra a figyelmet a válogatott összetevőiknek köszönhetően. Származási helye Olaszország. Az itt készített SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Ezzel az eau de toilette-tel a hétköznapok során és ünnepi alkalmakkor is ragyogni fogsz. Nagyszerű társad lesz életed fontos pillanataiban.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország
Kód:  KPFC3556
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8052086377974

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20