Oldal frissítése

SALVATORE FERRAGAMO Amo Ferragamo Flowerful EdT 50 ml

Szuper ár
11 790 Ft

SALVATORE FERRAGAMO Amo Ferragamo Flowerful EdT 50 ml

Ha szívesen választod a kellemes női illatokat, akkor amit feltétlenül be kell szerezned, az a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette. A bájos SALVATORE FERRAGAMO női eau de toilette a nap bármely szakában önbizalmat ad. A virágos jegyek egy csokor frissen szedett virágra emlékeztetnek. A szerelem, a szenvedély és a vágy erős érzelmek, amelyeket ennek a mámorító parfümnek az üvegébe töltöttek. A gyümölcsök édes illata a meleg nyári romantikus estékre emlékeztet. Mind a sportolásnál, mind a munkában szeretni fogod. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

A népszerű SALVATORE FERRAGAMO Amo Ferragamo Flowerful EdT 50 ml kiemelkedő tulajdonságai

  • A felkapott SALVATORE FERRAGAMO eau de Toilette zamatos női tónusokat egyesít
  • A meghatározó illatfajta a domináns virágos illatjegyek kombinációja
  • A fő összetevő mellett kiemelkedik a másodlagos, gyümölcsös tónusok kombinációja
  • A további illatösszetevők közé tartozik még a kellemes feketeribizli és jázmin
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Űrtartalma: 50 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A méltán híres SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosítanak az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Amíg elvarázsol Téged a visszafogott illat első fuvallata, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos feketeribizli és jázmin, a frissesség üdítő érzését nyújtja. Származási helye Olaszország. Az itt készített SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette az energia és az érzékiség kiapadhatatlan forrása, amely bármely alkalmat bearanyoz. Térfogata: 50 ml. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Feketeribizli, Jázmin
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFA1260
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8052086376489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15