Oldal frissítése

SALVATORE FERRAGAMO Acqua Essenziale Colonia EdT 50 ml

Változat
Űrtartalom
50 ml
8 090 Ft

SALVATORE FERRAGAMO Acqua Essenziale Colonia EdT 50 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor amit feltétlenül be kell szerezned, az a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette. A lehengerlő SALVATORE FERRAGAMO férfi eau de toilette harmonizálja a belső, lelki és a fizikai jólétet. Aromás alapillatával hódít, amely különösen az aktív emberekhez illik, akik folyamatosan keresik a rájuk váró kalandokat a maximális frissesség csodálatos érzésével. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette-tel, amely többet elárul a személyiségedről, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

Eau de Toilette SALVATORE FERRAGAMO Acqua Essenziale Colonia EdT 50 ml ...

A népszerű SALVATORE FERRAGAMO Acqua Essenziale Colonia EdT 50 ml fontosabb paraméterei

  • A megkapó SALVATORE FERRAGAMO eau de Toilette kellemes férfi tónusokat egyesít
  • Tipikus illatfajtája a domináns aromás illatjegyek kombinációja
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Űrtartalma: 50 ml
  • Ez az illat minden alkalomból elragadóvá tesz Téged

A felkapott SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Dobd fel a napodat és változtass egy pillanatot felejthetetlen élménnyé a népszerű SALVATORE FERRAGAMO eau de toliette illatával. A hangsúlyos aromás elsődleges illatfajta felhívja magára a figyelmet a válogatott összetevőknek köszönhetően. Származási helye Franciaország. Az itt előállított SALVATORE FERRAGAMO eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Az üveg űrtartalma 50 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Biztosan ragyogó leszel vele az első randin, romantikus vacsorán vagy egy partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFC1406
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8034097957833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20