Oldal frissítése

SALVADOR DALI Sun & Roses EdT

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SALVADOR DALI Sun & Roses EdT

 A Salvador Dali Sun & Roses Eau de Toilette egy nyári virágos-gyümölcsös illat, amely mindazon nőknek készült, akiknek van érzékük a kifinomult szépség és a romantika iránt. A virágok, a gyümölcsös tónusok és fás illatok megbízható társaid lesznek a forró nyári napokon.
Salvador Dalí eredeti, szürreális festményei által tett szert világhírre. Mind a mai napig számos szakértőt foglalkoztat a kérdés, hogy zseni volt, vagy őrült. A nevét viselő illatok nagy népszerűségüket összetételük mellett annak is köszönhetik, hogy minden egyes üveg egy apró művészeti alkotás. Salvador Dalí parfümök lenyűgöznek, meglepnek és inspirálnak! Ezek az illatok összetéveszthetetlenek és teljesen egyediek.
Az illat üvege élénk rózsaszín, és egy női arc egy részét jeleníti meg. A puha orr és az érzékenyen nyílt száj az üveg egyetlen dísze. Minden nő szeme nagyon kifejező, és nem véletlen, hogy amikor a palackra nézel, saját szempárod tekint vissza rád. Egyszerű stílus, eredetiség, és az emberi elme könnyed manipulációja, ez Salvador Dalí. 
A friss alma illata és a keserű grapefruit lágy aromája élénk gyöngyvirággal, kifinomult ibolyával és romantikus rózsával elegyedik. Ennek az egyedülálló nyári illatnak az alapja érzéki vanília fás árnyalatokkal és pézsmával keverve. Borítsd a testedet rózsaszínű nyári hangulatba, és élvezd a férfiak megérdemelt figyelmét!
Összetétel:
Fejillat: alma, bergamott, grapefruit
Szívillat: gyöngyvirág, ibolya, rózsa
Alapillat: vanília, cédrusfa, szantálfa, pézsma
Kiszerelés:
30 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Ibolya, Musk (pézsma), Rózsa, Vanília
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH261nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20