Oldal frissítése

SALOOS Zöld agyag 100% francia 140 g

4,9 22 értékelés
2 490 Ft

SALOOS Zöld agyag 100% francia 140 g

A SALOOS 100% francia zöld agyag eltávolítja a méreganyagokat, a különféle szennyeződéseket és a zsírt a bőrről. A zöld agyag táplálja, feszesíti, helyreállítja és megnyugtatja az irritált bőrt. Emellett ideális a problémás területekre, a reumás gondokra vagy a bőr méregtelenítésre is. A francia zöld agyag nem tartalmaz káros hatóanyagokat. Ez egy finoman őrölt ásvány, amelyet a hegységek mélyéről nyertek ki. Afrancia zöld agyag sokkal finomabb állaggal rendelkezik, mint a többi agyag, éppen ezért könnyebb feldolgozni és használni is. Előnye a benne található nagy mennyiségű ásvány és nyomelem, amelyek fontosak a bőr ápolásához, mint például a vas, magnézium, titán vagy manganéz.

A SALOOS 100% francia zöld agyag legfontosabb jellemzői

  • A SALOOS 100% -os francia zöld agyag használata után a bőr puha tapintású, nyugodt, tiszta és fiatalos megjelenésű lesz
  • Sokoldalú felhasználás (arcmaszk, bőrradír, pakolás)
  • A zöld agyag ideális a reumatikus rendellenességekre is (testpakolásként) vagy a különböző testrészek felmelegítésére is
  • Az agyag összes típusából a zöld agyagot tartják a legmagasabb minőségűnek
  • Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve a száraz és érett bőrt is

Összetétel:
100% francia zöld agyag (Solum fullonum)

Alkalmazás:
Készíts elő egy tálat és egy fa vagy műanyag spatulát (a fehér agyag nem érintkezhet fémmel). Készítsd el az arc- és a testmaszkot és keverd össze az agyagot és a vizet 1:1 arányban. Virágvizet is adhatsz a maszkhoz, vagy 2-3 csepp 100%-ig természetes illóolajat is. Vidd fel a maszkot az arc és a test bőrére, kerüld a szem és az ajak területét. Hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítsd le meleg vízzel és hagydmegszáradni a bőrödet. Az agyagos maszk után a bőröd kipirosodhat, amely a bőr egy teljesen természetes reakciója. Amennyiben a maszkot száraz bőrre használod, azt ajánljuk, hogy adj a maszkhoz néhány csepp prémium minőségű hidegen sajtolt növényi olajat, például mandulaolaj, bio argánolaj vagy bio borágó olaj stb.
Pakolás és maszk: Az anyagot használhatod hideg és meleg pakolásokhoz is a problémás területekre, a reumás panaszokra vagy a bőr méregtelenítéséhez is. Elkészítés - készíts egy sűrű agyagos pasztát, keverd el az agyagot meleg vagy hideg vízzel, majd vidd fel a maszkot természetes anyagból készült spatula segítségével vastagabb, 1-2 cm-es rétegben. Alkalmazd a problémás területeken, használhatsz fóliát is a letakaráshoz. Hagydhatni legalább egy órát vagy egész éjszakán át. Ezt követően alaposan mosd le.
Fürdő: Keverj össze 3-4 evőkanál agyagot a meleg fürdővízben, amelyet fokozhatsz 1-2 evőkanál minőségi fürdőolaj hozzáadásával. Ezután élvezd a körülbelül 20 perces tisztító és relaxáló kezelést. Az agyagos fürdő hihetetlenül puhává és lággyá varázsolja a száraz és nagyon száraz bőrt. Ugyanezt a folyamatot elvégezheted kéz- vagy lábfürdőhöz is. Az agyagos fürdő hozzájárul az anyagcsere stimulálásához és segít a kellemetlen narancsbőr megelőzésében is.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Rendeltetés

Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Hatóidő

Hatóidő 20 perc

Tömeg

Tömeg 140 g (0,14 kg)

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Típus

Termék típus Maszk

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Tömeg 140 g

Tulajdonságok

Hatás Bőrszínező, Bőrsimító, Tápláló, Nyugtató, Feszesítő
Specifikáció Natúr

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes, Parabénmentes, Szilikonmentes
Kód:  KSTE762
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595666007101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05