Oldal frissítése

SALOOS Satén borotválkozó olaj (125 ml)

4,8 6 értékelés
2 290 Ft

SALOOS Satén borotválkozó olaj (125 ml)

A 125 ml-es SALOOS Satén női borotválkozó olaj nagyszerű segítség minden nő számára a tökéletesen borotvált és puha bőr érdekében. Az olaj-konzisztencia kellemesebbé teszi a borotválkozást, miközben megkönnyíti a borotva csúszását a bőrön. Az olaj nagyszerű előnye, hogy a bőrt finoman rugalmassá, puhává és hidratáltá varázsolja, megelőzve a kellemetlen irritációt és a kiszáradást. A tökéletes lágyság és nyugalom érzését nyújtja. A gazdag olaj készítmény olyan illóolajok keverékét tartalmazza, mint a bergamott, a rózsafa és a levendula. A termék természetes összetevőkből készül, semleges kellemes illattal. Rendkívül gyengéd a bőrhöz és nem okoz reakciókat.
Hatóanyagok:
A bergamott-, a rózsafa- és a levendula esszenciális olaja kiemelkedő harmonizáló és nyugtató hatással bír.
Hatások:
A SALOOS Satén borotválkozó olaj használata után a bőr tökéletesen hidratált, sima, bársonyosan puha, nyugodt és harmonizált lesz, irritáció és kiszáradás nélkül.
Használat:
Vigyél fel kis mennyiségű olajat egyenletesen a nedves bőrre. Borotválkozás után alaposan öblítsd le vízzel.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Összetétel:
Bergamott-, rózsafa- és a levendula esszenciális olajok.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KSMU0319
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031326717

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10