Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SALOOS Fehér agyag 100% francia 100 g

4,9 22 értékelés
2 890 Ft

SALOOS Fehér agyag 100% francia 100 g

A SALOOS 100% francia fehér agyag minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny és irritált bőrt, illetve az ekcémás vagy pikkelysömörös bőrt is. A fehér agyag vagy más néven kaolin kiváló antibakteriális és gyulladásgátló hatással bír és eltávolítja a nemkívánatos méreganyagokat a bőrből. Emellett szabályozza a faggyútermelést, megtisztítja a pórusokat és ezáltal kiegyensúlyozza a bőrt. A bőr így ragyogó, üde és puha lesz egyszerre. A francia fehér agyag gazdag az ásványokban, nyomelemekben, vasban, cinkben, szilikonban, magnéziumban és kalciumban. A leggyengébb és legfinomabb az anyagok között, sokoldalúsága miatt rendkívül népszerű.

A SALOOS 100% francia fehér agyag legfontosabb jellemző

  • SALOOS 100% francia fehér agyag amely alkalmas arcmaszk, testmaszk vagy pakolás készítésére
  • Alaposan és gyengéden tisztítja meg a bőrt és lazítja fel az eltömődött pórusokat
  • A fehér agyag segít eltávolítani a káros méreganyagokat és szabályozza a faggyútermelést
  • Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a fehér agyag segít megvédeni a bőrt a pattanások kialakulásától
  • Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve a száraz és érett bőrt is

Összetétel :
100% francia fehér agyag

Alkalmazás :
Készíts elő egy tálat és egy fa vagy műanyag spatulát (a fehér agyag nem érintkezhet fémmel). Készítsd el az arc- és a testmaszkot és keverd össze az agyagot és a vizet 1:1 arányban. Virágvizet is adhatsz a maszkhoz, vagy 2-3 csepp 100%-ig természetes illóolajat is. Vidd fel a maszkot az arc és a test bőrére, kerüld a szem és az ajak területét. Hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítsd le meleg vízzel éshagydmegszáradni a bőrödet. Az agyagos maszk után a bőröd kipirosodhat, amely a bőr egy teljesen természetes reakciója. Amennyiben a maszkot száraz bőrre használod, azt ajánljuk, hogy adj a maszkhoz néhány csepp prémium minőségű hidegen sajtolt növényi olajat, például mandulaolaj, bio argánolaj vagy bio borágó olaj stb.
Pakolás és maszk: Az anyagot használhatod hideg és meleg pakolásokhoz is a problémás területekre, a reumás panaszokra vagy a bőr méregtelenítéséhez is. Elkészítés - készíts egy sűrű agyagos pasztát, keverd el az agyagot meleg vagy hideg vízzel, majd vidd fel a maszkot természetes anyagból készült spatula segítségével vastagabb, 1-2 cm-es rétegben. Alkalmazd a problémás területeken, használhatsz fóliát is a letakaráshoz.Hagydhatni legalább egy órát vagy egész éjszakán át. Ezt követően alaposan mosd le.
Fürdő: Keverj össze 3-4 evőkanál agyagot a meleg fürdővízben, amelyet fokozhatsz 1-2 evőkanál minőségi fürdőolaj hozzáadásával. Ezután élvezd a körülbelül 20 perces tisztító és relaxáló kezelést. Az agyagos fürdő hihetetlenül puhává és lággyá varázsolja a száraz és nagyon száraz bőrt. Ugyanezt a folyamatot elvégezheted kéz- vagy lábfürdőhöz is. Az agyagos fürdő hozzájárul az anyagcsere stimulálásához és segít a kellemetlen narancsbőr megelőzésében is.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Rendeltetés

Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Problémás, Minden bőrtípusra

Hatóidő

Hatóidő 20 perc

Tömeg

Tömeg 100 g (0,1 kg)

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Problémás, Minden bőrtípusra

Típus

Termék típus Maszk

Hatás

Hatás Világosító, Mattító, Mitesszerek ellen, Méregtelenítő

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Tömeg 100 g

Tulajdonságok

Specifikáció Ásványi alapú
Kód:  KSTE764
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595666007026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10