Oldal frissítése

SALOOS Extra bio csipkebogyó olaj 20 ml

4,9 65 értékelés
3 090 Ft

SALOOS Extra bio csipkebogyó olaj 20 ml

A SALOOS Skin Extra Bio csipkebogyó olaj különleges, tiszta, természetes karotenoid tartalmú biotermék, amelyet az érett bőr luxus ápolására terveztek. Hidratáló hatással bír és elősegíti a természetes és egészséges bőr megjelenését. Tökéletes a ráncok, égési sérülések és hegek gyógyítására. Az olaj kellemes csipkebogyó aromával és mély narancssárga színnel rendelkezik, amely kiemeli és egységesíti a bőr tónusát. Rendszeres használata csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát a bőrön. A csipkebogyó olaj más növényi olajokkal együtt is keverhető.

A SALOOS Extra Bio csipkebogyó olaj 20 ml legfőbb jellemzői

  • Tiszta, természetes termék érett bőrre
  • Luxus ápolás és hidratálás minden bőrtípusra
  • Javítja az egészséges bőr megjelenését
  • Hatékony a ráncokra, hegekre és égési sérülésekre
  • A SALOOS Extra Bio csipkebogyó olaj egyesíti a bőrt
  • Narancssárga színű és kellemes csipkebogyó aromájú
  • Könnyed összetétel, amely nem terheli a bőrt

Extra minőség egy kis palackban

A CO2-extrakciónak köszönhetően a csipkebogyó-olaj megőrzi maximális természetes hatóanyag-tartalmát és rendkívül magas minőségét. Önmagában is kitűnően működik, de más olajokkal is keverhető. Ideális minden olyan termékhez, amely revitalizáló hatással bír. Regeneratív képességei segítenek gyógyítani a hegeket, amelyek rendszeres használat során kevésbé láthatók lesznek.

A SALOOS Extra Bio csipkebogyó olaj használata

Alkalmazz kis mennyiségű olajat az arc, a nyak és a dekoltázs tiszta, enyhén benedvesített bőrére. Az alkalmazott olajat óvatosan dörzsöld illetve masszírozd a bőrbe. A csipkebogyó olaj magas karotinoid tartalma miatt narancssárga színnel rendelkezik, ezért az arcbőrre történő alkalmazáskor hígítsd fel más növényi olajjal vagy csak kis mennyiségben használd.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml
Kód:  KSPL2149
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594031326588
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10