Oldal frissítése

Royal London 90020-01 zsebóra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Royal London 90020-01 zsebóra

A Royal London 90020-01 klasszikus és minimalista tervezésű férfi zsebóra, amely kiváló kiegészítő a finom ízlésű férfiak számára. Az óra precíz kidolgozása a régi mesterek munkáira emlékeztet, akiknek a szívügye volt az órakészítés. A nagy számlapot körülvevő tok rozsdamentes acélból készült, ezüstszínű PVD bevonattal. Az óra alapvető funkcióin kívül a dátumot is kijelzi, az óraműve megbízható, elemes kvarc szerkezet.

A számlapja fehér, jól leolvasható, klasszikus számjegyekkel. Mutatja az órát, percet és másodpercet. Ez az óra csodálatos és felejthetetlen ajándék lehet bármely évfordulóra, de érettségi ajándéknak, valamilyen nagy eredmény jutalmazására, vagy a köszönet kifejezőjeként is pompásan megállja helyét. Ezt a rendkívül megbízható órát talán nem mindennap hordja tulajdonosa, de a jelentős eseményeken egész biztosan viseli majd. Szerezd be ezt az eredeti órát, amely szeretteid számára lélegzetelállító ajándék, és hamarosan családi relikvia lesz!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi
Kód:  KHO4798

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15