Oldal frissítése

Royal London 90000-01 zsebóra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Royal London 90000-01 zsebóra

A Royal London 90000-01 klasszikus és minimalista tervezésű férfi zsebóra, amely kiváló kiegészítő a finom ízlésű férfiak számára. Az óra precíz kidolgozása a régi mesterek munkáira emlékeztet, akiknek a szívügye volt az órakészítés. A nagy számlapot körülvevő tok ezüstszínű, rozsdamentes acélból készült. Az óra alapvető funkcióin kívül a dátumot is kijelzi, az óraműve megbízható, elemes kvarc szerkezet. Óralánc is tartozik hozzá.

A számlapja fehér, jól leolvasható, klasszikus számjegyekkel. Mutatja az órát, percet és másodpercet. Ez az óra csodálatos és felejthetetlen ajándék lehet bármely évfordulóra, de érettségi ajándéknak, valamilyen nagy eredmény jutalmazására, vagy a köszönet kifejezőjeként is pompásan megállja helyét. Ezt a rendkívül megbízható órát talán nem mindennap hordja tulajdonosa, de a jelentős eseményeken egész biztosan viseli majd. Szerezd be ezt az eredeti órát, amely szeretteid számára lélegzetelállító ajándék, és hamarosan családi relikvia lesz!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  KHO4790

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10