Oldal frissítése

ROYAL LONDON 41350-03

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROYAL LONDON 41350-03

A férfi Royal London 41350-03 karóra kiváló kidolgozású óra, amely bőrből készült szíjjal rendelkezik. A modern kialakítású tárcsa minden olyat tartalmaz, amelyet egy ilyen funkcionális órától elvárnak. A tok acélból készült és a tárcsa pedig szürke színű. Az óra kiváló minőségű kvarc szerkezettel van ellátva, amelyet az elem táplál. Nem hiányozhatnak a lumineszcens mutatók sem. A praktikus kialakítása, ennek az egyedi órának, alkalmassá teszi a gyakori viselethez. Alkalmas a mindennapi viseletre, valamint fontos üzleti tárgyalásokhoz vagy vacsora ünnepélyekhez. Az óra eleganciát és stílust sugároz.

Legfontosabb jellemzők

  • Sportos megjelenés
  • Vízállósága 5 ATM
  • Tartalmaz dátumkijelzőt és mutatja az időzónákat 
  • Kényelmes bőrből készült szíj
  • Lumineszcens mutatók

Sokoldalú tartozékok

Ez az óra minden alapvető funkcióval rendelkezik és ezen felül fel van szerelve dátumkijelzővel és mutatja az időzónákat. A gyártó által megadott vízállóság 5 ATM. Ennek köszönhetően nyugodtan használható akkor is, amikor a szabadban esik az eső, nyáron a víznél vagy bárhol, ahol a többi óra enélkül a funkció nélkül nem felelne meg. A szíj semleges barna színe remekül illik az összes tartozékhoz. Szerezze meg ezt az eredeti órát, amely nem csak praktikus, hanem szép is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9734
Termékszám:  5051496074575

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20