Oldal frissítése

Royal London 41291-04

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Royal London 41291-04

Condor Group Company Ltd.-ben alakult Észak-Londonban 1938-ban a világ elöntötték a hatalmas mennyiségű órák és óriási a verseny tét ez a gyártó megbízható gép Citizen Miyota, retro stílus, tökéletes kivitelezés és arisztokratikus szellem. Különben is, mi mást lehet képzelni egy kiskereskedelmi címke Royal London.

Férfi karóra Royal London 41291-04 kap szilárd helyet az életedben, és lesz egy partner, akire lehet támaszkodni. Órák Acélból PVD bevonattal. Ház borítja ellenálló ásványi üveg, amely megakadályozza a kellemetlen karcolásoktól. A szíj is készült PVD acél, melynek művészi kombinálva egy aranyozott acél. Amellett, hogy az órát jeleníti meg a dátumot. A modern, de nagyon klasszikus, akkor nyereség tekintetében. 

Hodinky jsou vodotěsné dle standardu 5 ATM.Természetesen ott van a precíziós feldolgozás, abszolút megbízhatóságot és használata a legjobb alapanyagokból.Órák eredeti, divatos és vonzza az első pillantásra a design. Természetesen nélkülözhetetlen részévé vált a kép bulikon, iskolai, munkahelyi, vagy csak minden alkalomra.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6698
Termékszám:  5051496068802

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20